banner

Научете турски брзо и лесно со нашиот бесплатен курс за mp3 јазик. Турскиот јазик како странски јазик вклучува 100 лесни лекции. Сите часови се бесплатни. Дијалозите и речениците ги зборуваат мајчин јазик. Не е потребно претходно познавање на граматиката. Можете да започнете со учење веднаш!

Содржина