לחץ על תמונה!
உணர்வுகள்
uṇarvukaḷ
►
רגשות
விலங்குகள்
vilaṅkukaḷ
►
בעלי חיים
விளையாட்டு
viḷaiyāṭṭu
►
ספורט
இசை
icai
►
מוסיקה
அலுவலகம்
aluvalakam
►
משרד
பானங்கள்
pāṉaṅkaḷ
►
משקאות
மக்கள்
makkaḷ
►
אנשים
காலம்
kālam
►
זמן
சுற்றுச்சூழல்
cuṟṟuccūḻal
►
סביבה
சிப்பக்கட்டணம்
cippakkaṭṭaṇam
►
אריזות
கருவிகள்
karuvikaḷ
►
כלים
போக்குவரத்து
pōkkuvarattu
►
תנועה
பழங்கள்
paḻaṅkaḷ
►
פירות
ஓய்வு நேரம்
ōyvu nēram
►
פנאי
இராணுவம்
irāṇuvam
►
צבא
ஆடை
āṭai
►
לבוש
தொடர்பு
toṭarpu
►
תקשורת
தொழில்நுட்பம்
toḻilnuṭpam
►
טכנולוגיה
அடுக்ககம்
aṭukkakam
►
דירה
உணவு
uṇavu
►
מזון
தொழில்
toḻil
►
מקצועות
காய்கறிகள்
kāykaṟikaḷ
►
ירקות
பொருட்கள்
poruṭkaḷ
►
חפצים
கல்வி
kalvi
►
השכלה
உடல்
uṭal
►
גוף
இயற்கை
iyaṟkai
►
טבע
நிதி
niti
►
כספים
அறைக்கலண்கள்
aṟaikkalaṇkaḷ
►
רהיטים
மதம்
matam
►
דת
தாவரங்கள்
tāvaraṅkaḷ
►
צמחים
கருத்தியலான பதங்கள்
karuttiyalāṉa pataṅkaḷ
►
מונחים מופשטים
சமையலறை உபகரணங்கள்
camaiyalaṟai upakaraṇaṅkaḷ
►
מכשירי מטבח
மூலப்பொருட்கள்
mūlapporuṭkaḷ
►
חומרים
ஆரோக்கியம்
ārōkkiyam
►
בריאות
மோட்டார் வண்டி
mōṭṭār vaṇṭi
►
מכונית
கலைகள்
kalaikaḷ
►
אומנות
நகரம்
nakaram
►
עיר
வானிலை
vāṉilai
►
מזג אויר
வாங்குதல்
vāṅkutal
►
קניות
கட்டிடக்கலை
kaṭṭiṭakkalai
►
ארכיטקטורה
பெரிய விலங்குகள்
periya vilaṅkukaḷ
►
בעלי חיים גדולים
சிறிய விலங்குகள்
ciṟiya vilaṅkukaḷ
►
בעלי חיים קטנים