Slovná zásoba

Vyberte kategóriu, ktorú sa chcete naučiť

Vráť sa

uṇarvukaḷ

உணர்வுகள்

uṇarvukaḷ
Pocity

vilaṅkukaḷ

விலங்குகள்

vilaṅkukaḷ
Zvieratá

viḷaiyāṭṭu

விளையாட்டு

viḷaiyāṭṭu
Šport

icai

இசை

icai
Hudba

aluvalakam

அலுவலகம்

aluvalakam
Kancelária

pāṉaṅkaḷ

பானங்கள்

pāṉaṅkaḷ
Nápoje

makkaḷ

மக்கள்

makkaḷ
Ľudia

kālam

காலம்

kālam
Čas

cuṟṟuccūḻal

சுற்றுச்சூழல்

cuṟṟuccūḻal
Životné prostredie

cippakkaṭṭaṇam

சிப்பக்கட்டணம்

cippakkaṭṭaṇam
Obal

karuvikaḷ

கருவிகள்

karuvikaḷ
Nástroje

pōkkuvarattu

போக்குவரத்து

pōkkuvarattu
Doprava

paḻaṅkaḷ

பழங்கள்

paḻaṅkaḷ
Ovocie

ōyvu nēram

ஓய்வு நேரம்

ōyvu nēram
Voľný čas

irāṇuvam

இராணுவம்

irāṇuvam
Armáda

āṭai

ஆடை

āṭai
Odev

toṭarpu

தொடர்பு

toṭarpu
Komunikácia

toḻilnuṭpam

தொழில்நுட்பம்

toḻilnuṭpam
Technika

aṭukkakam

அடுக்ககம்

aṭukkakam
Byt

uṇavu

உணவு

uṇavu
Jedlo

toḻil

தொழில்

toḻil
Povolania

kāykaṟikaḷ

காய்கறிகள்

kāykaṟikaḷ
Zelenina

poruṭkaḷ

பொருட்கள்

poruṭkaḷ
Predmety

kalvi

கல்வி

kalvi
Vzdelanie

uṭal

உடல்

uṭal
Telo

iyaṟkai

இயற்கை

iyaṟkai
Príroda

niti

நிதி

niti
Financie

aṟaikkalaṇkaḷ

அறைக்கலண்கள்

aṟaikkalaṇkaḷ
Nábytok

matam

மதம்

matam
Náboženstvo

tāvaraṅkaḷ

தாவரங்கள்

tāvaraṅkaḷ
Rastliny

karuttiyalāṉa pataṅkaḷ

கருத்தியலான பதங்கள்

karuttiyalāṉa pataṅkaḷ
Abstraktné pojmy

camaiyalaṟai upakaraṇaṅkaḷ

சமையலறை உபகரணங்கள்

camaiyalaṟai upakaraṇaṅkaḷ
Kuchynské spotrebiče

mūlapporuṭkaḷ

மூலப்பொருட்கள்

mūlapporuṭkaḷ
Materiály

ārōkkiyam

ஆரோக்கியம்

ārōkkiyam
Zdravie

mōṭṭār vaṇṭi

மோட்டார் வண்டி

mōṭṭār vaṇṭi
Auto

kalaikaḷ

கலைகள்

kalaikaḷ
Umenie

nakaram

நகரம்

nakaram
Mesto

vāṉilai

வானிலை

vāṉilai
Počasie

vāṅkutal

வாங்குதல்

vāṅkutal
Nakupovanie

kaṭṭiṭakkalai

கட்டிடக்கலை

kaṭṭiṭakkalai
Architektúra

periya vilaṅkukaḷ

பெரிய விலங்குகள்

periya vilaṅkukaḷ
Veľké zvieratá

ciṟiya vilaṅkukaḷ

சிறிய விலங்குகள்

ciṟiya vilaṅkukaḷ
Malé zvieratá