Kthehu mbrapa

Mësoni bullgarisht shpejt dhe lehtë me kursin tonë falas të gjuhës mp3. Gjuha bullgare si gjuhë e huaj përfshin 100 mësime të lehta. Të gjitha mësimet janë falas. Dialogët dhe fjalitë fliten nga folës amtare. Nuk nevojiten njohuri paraprake gramatikore. Mund të filloni të mësoni menjëherë!

Merrni tekstin shkollor për këtë kurs

Tabela e përmbajtjes