Telugu, leren, vreemde taal, beginners, online, gratis, Nederlands, taalcursus iPhone App Android App

Telugu leren online - gratis met book2

Met de taalcursus Telugu van "50 languages" snel en eenvoudig leren

Het Telugu is de moedertaal van ongeveer 75 miljoen mensen. Het behoort tot de Dravidische talen. Het Telugu wordt voornamelijk gesproken in Zuidoost-India. Na het Hindi en het Bengaals is het de meest gesproken taal in India. Vroeger was het geschreven en gesproken Telugu heel anders. Je zou bijna kunnen zeggen dat er twee verschillende talen zijn. Vervolgens werd de geschreven taal gemoderniseerd, zodat het vandaag de dag overal kan worden gebruikt. Het Telugu is verdeeld in vele dialecten, waarbij het noordelijke als bijzonder zuiver kan worden beschouwd. De uitspraak is niet erg eenvoudig. Men moet zeker oefenen met een moedertaalspreker.

Het Telugu is geschreven met een eigen lettertype. Dit is een combinatie van een alfabet en een lettergrepenschrift. Een kenmerk van het schrift zijn vele ronde vormen. Dit is typisch voor Zuid-Indiase geschriften. Leer het Telugu, er is zoveel te ontdekken!

Telugu leren voor beginners met book2 van "50 languages"

Telugu leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book2 is de effectieve manier om Telugu te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Telugu leren! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en brengt je veilig naar het doel. In 100 gestructureerde lessen naar onderwerp leer je snel de nieuwe taal. De MP3-audiobestanden die bij de lessen behoren worden door moedertaalsprekers gesproken. Hiermee kun je gemakkelijker het uitspreken leren. Zelfs Telugu-beginners kunnen dankzij de praktische zinnen met book2 efficiënt leren.

Ten eerste leer je de basisstructuren van de taal kennen. Patroondialogen zullen je helpen om jezelf uit te drukken in een vreemde taal. Voorkennis is niet nodig, en gevorderden kunnen de geleerde lessen herhalen en consolideren. Omdat je alleen maar juiste, vaak gesproken zinnen leert en deze kunnen direct toegepast worden. Je zult in staat zijn om taalkundig op de juiste manier te communiceren in alledaagse situaties. Gebruik de middagpauze of de wachttijden in het verkeer om een paar minuten Telugu te leren. Je leert onderweg net zo goed als thuis. Je blijft mobiel en hebt Telugu altijd bij de hand.

Telugu leren met de Android en iPhone App "50 languages"

De "50 languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Telugu willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en -Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book2 programma Telugu. Natuurlijk zijn er ook tests en educatieve spelletjes in de app. De MP3-audiobestanden van book2 maken ook deel uit van onze taalcursus Telugu. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download.

Telugu leren - snel en gratis met book2 van "50 languages"Ook verkrijgbaar: AfrikaansAlbaneesArabischArmeensBengaalsBosnischBulgaarsCatalaansChineesDeensDuitsEngels UKEngels USEsperantoEstischFinsFransGeorgischGrieksHebreeuwsHindiHongaarsIndonesischItaliaansJapansKannadaKoreaansKroatischLetsLitouwsMacedonischMarathiNoorsOekraïensPerzischPoolsPortugees BRPortugees PTPunjabiRoemeensRussischServischSloveensSlowaaksSpaansTamilTeluguThaiTigrinyaTsjechischTurksUrduVietnameesWit-RussischZweeds

Impressum