Russisch, leren, vreemde taal, beginners, online, gratis, Nederlands, taalcursus iPhone App Android App

Russisch leren online - gratis met book2

Met de taalcursus Russisch van "50 languages" snel en eenvoudig leren

Russisch behoort tot de talen die het boekenmarkt domineren. Grote literaire werken werden geschreven door Russische schrijvers. Er worden heel veel boeken uit het Russisch vertaald. Maar ook de Russen willen graag lezen, zodat vertalers genoeg te doen hebben. Voor ongeveer 160 miljoen mensen is Russisch de moedertaal. Bovendien spreken veel mensen in andere Slavische landen Russisch. Daarmee is Russisch de meest gebruikte taal in Europa. Wereldwijd spreken ongeveer 280 miljoen mensen Russisch. Als Oost-Slavische taal is Russisch verwant met de Oekraïense en Wit-Russische taal. De Russische grammatica is zeer systematisch opgebouwd.

Dit is een voordeel voor mensen die graag analytisch en logisch nadenken. Het is in ieder geval de moeite waard om Russisch te leren! In de wetenschap, kunst en technologie is Russisch een zeer belangrijke taal. En zou het niet leuk zijn om alle beroemde Russische werken in het origineel te lezen?

Russisch leren voor beginners met book2 van "50 languages"

Russisch leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book2 is de effectieve manier om Russisch te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Russisch leren! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en brengt je veilig naar het doel. In 100 gestructureerde lessen naar onderwerp leer je snel de nieuwe taal. De MP3-audiobestanden die bij de lessen behoren worden door moedertaalsprekers gesproken. Hiermee kun je gemakkelijker het uitspreken leren. Zelfs Russisch-beginners kunnen dankzij de praktische zinnen met book2 efficiënt leren.

Ten eerste leer je de basisstructuren van de taal kennen. Patroondialogen zullen je helpen om jezelf uit te drukken in een vreemde taal. Voorkennis is niet nodig, en gevorderden kunnen de geleerde lessen herhalen en consolideren. Omdat je alleen maar juiste, vaak gesproken zinnen leert en deze kunnen direct toegepast worden. Je zult in staat zijn om taalkundig op de juiste manier te communiceren in alledaagse situaties. Gebruik de middagpauze of de wachttijden in het verkeer om een paar minuten Russisch te leren. Je leert onderweg net zo goed als thuis. Je blijft mobiel en hebt Russisch altijd bij de hand.

Russisch leren met de Android en iPhone App "50 languages"

De "50 languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Russisch willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en -Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book2 programma Russisch. Natuurlijk zijn er ook tests en educatieve spelletjes in de app. De MP3-audiobestanden van book2 maken ook deel uit van onze taalcursus Russisch. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download.

Russisch leren - snel en gratis met book2 van "50 languages"Ook verkrijgbaar: AfrikaansAlbaneesArabischArmeensBengaalsBosnischBulgaarsCatalaansChineesDeensDuitsEngels UKEngels USEsperantoEstischFinsFransGeorgischGrieksHebreeuwsHindiHongaarsIndonesischItaliaansJapansKannadaKoreaansKroatischLetsLitouwsMacedonischMarathiNoorsOekraïensPerzischPoolsPortugees BRPortugees PTPunjabiRoemeensRussischServischSloveensSlowaaksSpaansTamilTeluguThaiTigrinyaTsjechischTurksUrduVietnameesWit-RussischZweeds

Impressum