Kannada, leren, vreemde taal, beginners, online, gratis, Nederlands, taalcursus iPhone App Android App

Kannada leren online - gratis met book2

Met de taalcursus Kannada van "50 languages" snel en eenvoudig leren

Kannada behoort tot de familie van de Dravidische talen. Deze wordt voornamelijk gesproken in het zuiden van India. Met de Indo-Arische talen van Noord-India is Kannada is niet verwant. Ongeveer 40 miljoen mensen spreken Kannada als moedertaal. Het wordt erkend als één van de 22 nationale talen van India. Kannada is een Agglutinatieve taal. Dat wil zeggen dat de grammaticale functies door Affixen worden uitgedrukt. De taal kan worden onderverdeeld in vier dialectgroepen. Tijdens het spreken onthullen de sprekers niet alleen waar ze vandaan komen. Men kan ook aan hun taal zien tot welke sociale klasse ze behoren.

Het geschreven en gesproken Kannada verschilt aanzienlijk van elkaar. En net als veel andere Indiase talen heeft Kannada ook zijn eigen lettertype. Dit is een combinatie van het alfabet en lettergrepen. Het bestaat uit vele ronde tekens, die typisch zijn voor Zuid-Indiase geschriften. En om deze mooie letters te leren is echt leuk...

Kannada leren voor beginners met book2 van "50 languages"

Kannada leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book2 is de effectieve manier om Kannada te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Kannada leren! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en brengt je veilig naar het doel. In 100 gestructureerde lessen naar onderwerp leer je snel de nieuwe taal. De MP3-audiobestanden die bij de lessen behoren worden door moedertaalsprekers gesproken. Hiermee kun je gemakkelijker het uitspreken leren. Zelfs Kannada-beginners kunnen dankzij de praktische zinnen met book2 efficiënt leren.

Ten eerste leer je de basisstructuren van de taal kennen. Patroondialogen zullen je helpen om jezelf uit te drukken in een vreemde taal. Voorkennis is niet nodig, en gevorderden kunnen de geleerde lessen herhalen en consolideren. Omdat je alleen maar juiste, vaak gesproken zinnen leert en deze kunnen direct toegepast worden. Je zult in staat zijn om taalkundig op de juiste manier te communiceren in alledaagse situaties. Gebruik de middagpauze of de wachttijden in het verkeer om een paar minuten Kannada te leren. Je leert onderweg net zo goed als thuis. Je blijft mobiel en hebt Kannada altijd bij de hand.

Kannada leren met de Android en iPhone App "50 languages"

De "50 languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Kannada willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en -Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book2 programma Kannada. Natuurlijk zijn er ook tests en educatieve spelletjes in de app. De MP3-audiobestanden van book2 maken ook deel uit van onze taalcursus Kannada. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download.

Kannada leren - snel en gratis met book2 van "50 languages"Ook verkrijgbaar: AfrikaansAlbaneesArabischArmeensBengaalsBosnischBulgaarsCatalaansChineesDeensDuitsEngels UKEngels USEsperantoEstischFinsFransGeorgischGrieksHebreeuwsHindiHongaarsIndonesischItaliaansJapansKannadaKoreaansKroatischLetsLitouwsMacedonischMarathiNoorsOekraïensPerzischPoolsPortugees BRPortugees PTPunjabiRoemeensRussischServischSloveensSlowaaksSpaansTamilTeluguThaiTigrinyaTsjechischTurksUrduVietnameesWit-RussischZweeds

Impressum