Bosnisch, leren, vreemde taal, beginners, online, gratis, Nederlands, taalcursus iPhone App Android App

Bosnisch leren online - gratis met book2

Met de taalcursus Bosnisch van "50 languages" snel en eenvoudig leren

Het Bosnisch is een Zuid-Slavische taal. Het wordt voornamelijk in Bosnië en Herzegovina gesproken. Maar ook in Servië, Kroatië, Macedonië en Montenegro wordt het gesproken. Voor ongeveer 2,5 miljoen mensen is Bosnisch de moedertaal. Kroatisch en Servisch is zeer vergelijkbaar. Woordenschat, spelling en grammatica zijn nauwelijks te onderscheiden. Wie Bosnisch spreekt kan Servisch en Kroatisch heel goed begrijpen. De status van de Bosnische taal wordt daarom vaak besproken. Sommige taalkundigen twijfelen of de Bosnische taal eigenlijk wel een aparte taal is. Zij beweren dat het slechts een nationale variatie is van de Servo-Kroatische taal.

Interessant zijn de vele buitenlandse invloeden in het Bosnisch. Het gebied behoorde vroeger afwisselend tot het Oosten of tot het Westen. Daarom worden er veel Arabische, Turkse en Perzische termen in de woordenschat gebruikt. Dit is eigenlijk heel zeldzaam bij Slavische talen en maakt het Bosnisch zo uniek.

Bosnisch leren voor beginners met book2 van "50 languages"

Bosnisch leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book2 is de effectieve manier om Bosnisch te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Bosnisch leren! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en brengt je veilig naar het doel. In 100 gestructureerde lessen naar onderwerp leer je snel de nieuwe taal. De MP3-audiobestanden die bij de lessen behoren worden door moedertaalsprekers gesproken. Hiermee kun je gemakkelijker het uitspreken leren. Zelfs Bosnisch-beginners kunnen dankzij de praktische zinnen met book2 efficiënt leren.

Ten eerste leer je de basisstructuren van de taal kennen. Patroondialogen zullen je helpen om jezelf uit te drukken in een vreemde taal. Voorkennis is niet nodig, en gevorderden kunnen de geleerde lessen herhalen en consolideren. Omdat je alleen maar juiste, vaak gesproken zinnen leert en deze kunnen direct toegepast worden. Je zult in staat zijn om taalkundig op de juiste manier te communiceren in alledaagse situaties. Gebruik de middagpauze of de wachttijden in het verkeer om een paar minuten Bosnisch te leren. Je leert onderweg net zo goed als thuis. Je blijft mobiel en hebt Bosnisch altijd bij de hand.

Bosnisch leren met de Android en iPhone App "50 languages"

De "50 languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Bosnisch willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en -Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book2 programma Bosnisch. Natuurlijk zijn er ook tests en educatieve spelletjes in de app. De MP3-audiobestanden van book2 maken ook deel uit van onze taalcursus Bosnisch. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download.

Bosnisch leren - snel en gratis met book2 van "50 languages"Ook verkrijgbaar: AfrikaansAlbaneesArabischArmeensBengaalsBosnischBulgaarsCatalaansChineesDeensDuitsEngels UKEngels USEsperantoEstischFinsFransGeorgischGrieksHebreeuwsHindiHongaarsIndonesischItaliaansJapansKannadaKoreaansKroatischLetsLitouwsMacedonischMarathiNoorsOekraïensPerzischPoolsPortugees BRPortugees PTPunjabiRoemeensRussischServischSloveensSlowaaksSpaansTamilTeluguThaiTigrinyaTsjechischTurksUrduVietnameesWit-RussischZweeds

Impressum