Afrikaans, leren, vreemde taal, beginners, online, gratis, Nederlands, taalcursus iPhone App Android App

Afrikaans leren online - gratis met book2

Met de taalcursus Afrikaans van "50 languages" snel en eenvoudig leren

Afrikaans is één van de elf officiële talen van Zuid-Afrika. Het is ontstaan uit de Nederlandse taal van de 17e eeuw. Daarmee behoort het Afrikaans tot één van de West-Germaanse talen. Vroeger was dit de taal van de Boeren. Ze vestigden zich gedurende de koloniale beleid in Afrika. De taal is natuurlijk na verloop van tijd veranderd. De grammatica is eenvoudiger dan die van het hedendaagse Nederlands. Bovendien bevat Afrikaans een tal elementen die werden overgenomen uit de Engels. De Britten hadden tenslotte ook kolonies in de regio. Afrikaans wordt niet alleen in Zuid-Afrika gesproken.

Ook in landen zoals Namibië, Zimbabwe en Botswana spreekt men Afrikaans. Alleen al in Zuid-Afrika is het de moedertaal van zeven miljoen mensen. En nog veel meer mensen spreken Afrikaans als tweede of derde taal. Naar schatting begrijpen meer dan 20 miljoen mensen het Afrikaans. In veel Afrikaanse regio's kun je het Afrikaans gebruiken. Dus het loont zich echt om deze relatief eenvoudige taal te leren!

Afrikaans leren voor beginners met book2 van "50 languages"

Afrikaans leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book2 is de effectieve manier om Afrikaans te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Afrikaans leren! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en brengt je veilig naar het doel. In 100 gestructureerde lessen naar onderwerp leer je snel de nieuwe taal. De MP3-audiobestanden die bij de lessen behoren worden door moedertaalsprekers gesproken. Hiermee kun je gemakkelijker het uitspreken leren. Zelfs Afrikaans-beginners kunnen dankzij de praktische zinnen met book2 efficiënt leren.

Ten eerste leer je de basisstructuren van de taal kennen. Patroondialogen zullen je helpen om jezelf uit te drukken in een vreemde taal. Voorkennis is niet nodig, en gevorderden kunnen de geleerde lessen herhalen en consolideren. Omdat je alleen maar juiste, vaak gesproken zinnen leert en deze kunnen direct toegepast worden. Je zult in staat zijn om taalkundig op de juiste manier te communiceren in alledaagse situaties. Gebruik de middagpauze of de wachttijden in het verkeer om een paar minuten Afrikaans te leren. Je leert onderweg net zo goed als thuis. Je blijft mobiel en hebt Afrikaans altijd bij de hand.

Afrikaans leren met de Android en iPhone App "50 languages"

De "50 languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Afrikaans willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en -Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book2 programma Afrikaans. Natuurlijk zijn er ook tests en educatieve spelletjes in de app. De MP3-audiobestanden van book2 maken ook deel uit van onze taalcursus Afrikaans. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download.

Afrikaans leren - snel en gratis met book2 van "50 languages"Ook verkrijgbaar: AfrikaansAlbaneesArabischArmeensBengaalsBosnischBulgaarsCatalaansChineesDeensDuitsEngels UKEngels USEsperantoEstischFinsFransGeorgischGrieksHebreeuwsHindiHongaarsIndonesischItaliaansJapansKannadaKoreaansKroatischLetsLitouwsMacedonischMarathiNoorsOekraïensPerzischPoolsPortugees BRPortugees PTPunjabiRoemeensRussischServischSloveensSlowaaksSpaansTamilTeluguThaiTigrinyaTsjechischTurksUrduVietnameesWit-RussischZweeds

Impressum