Vitryska, lär dig, främmande språk, nybörjare, online, gratis, svenska, språkkurs. iPhone App Android App

Lär dig vitryska online - gratis genom att använda book2

Lär dig snabbt och lätt med språkkursen vitryska med "50 språk"

Vitryska räknas till de östslaviska språken. Det är modersmål för omkring 8 miljoner människor. Dessa människor bor allihop i Vitryssland. Men det finns också människor i Polen som talar vitryska. Det är nära besläktat med ryska och ukrainska. Det betyder att dessa språk är mycket lika varandra. Alla uppstod från det gemensamma fädernespråket rus. Icke desto mindre finns det ett fåtal viktiga skillnader. Till exempel är vitrysk stavning strikt fonetisk. Det innebär att uttalet av ord bestämmer hur de skrivs.

Denna egenskap skiljer vitryskan från båda de andra språken. Det finns också många ord i vitryskan som kommer från polskan. Det är inte fallet i ryskan. Vitrysk grammatik är mycket lik grammatiken i andra slaviska språk. Den som tycker om denna språkfamilj, bör definitivt lära sig vitryska!

Lär dig vitryska för nybörjare med book2 med "50 språk"

Lär dig vitryska för nybörjare är en av mer än 50 språkkurser som vi erbjuder. book2 är ett effektivt sätt att lära sig vitryska. Allt vårt material är tillgängligt både online och som iPhone- och Androidappar. Du kan framgångsrikt lära dig vitryska på egen hand genom att använda denna kurs! Lektionerna är tydligt strukturerade och kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål. Lär dig det nya språket snabbt genom att använda de 100 teman som finns i lektionerna. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. De gör det lättare att lära sig uttalet. Även nybörjare kan lära sig vitryska effektivt med de praktiska meningarna i book2.

Först kommer du att lära dig grunderna i språket. Provdialoger kommer att hjälpa dig att tala det främmande språket. Tidigare kunskap är inte nödvändig. Även avancerad inlärning kan fräschas upp och förstärkas. Du kommer att lära dig frekvent använda meningar och kan använda dem omedelbart. Du kommer att kunna kommunicera i många situationer. Använd pauser eller pendeltid för att lära dig vitryska under ett fåtal minuter. Du kan lära dig när du reser och när du är hemma. Du är på gång och kan lära dig vitryska var som helst.

Lär dig vitryska med Android- och iPhoneappen "50 språk"

"50 språk" Android- eller iPhoneappen är idealisk för dem som vill lära sig offline. Appen är tillgänglig för Android phones och tablets såväl som för iPhones och iPads. Apparna inkluderar 30 gratislektioner från book2 vitryska:s läroplan. Alla tester och spel är inkluderade i appen. MP3-audofilerna i book2 är en del av vår vitryska språkkurs. Ladda ner alla ljudfiler gratis som MP3-filer.

Lär dig vitryska - snabbt och gratis i book2 med "50 språk"!Också tillgängliga: afrikaansalbanskaarabiskaarmeniskabengalibosniskabulgariskadanskaengelska UKengelska USesperantoestniskafinskafranskageorgiskagrekiskahebreiskahindiindonesiskaitalienskajapanskakannadakatalanskakinesiskakoreanskakroatiskalettiskalitauiskamakedoniskamarathinederländskanorskapersiskapolskaportugisiska BRportugisiska PTpunjabirumänskaryskaserbiskaslovakiskaslovenskaspanskatamilteluguthailändskatigrinjatjeckiskaturkiskatyskaukrainskaungerskaurduvietnamesiskavitryska

Impressum