Arabiska, lär dig, främmande språk, nybörjare, online, gratis, svenska, språkkurs. iPhone App Android App

Lär dig arabiska online - gratis genom att använda book2

Lär dig snabbt och lätt med språkkursen arabiska med "50 språk"

Det arabiska språket räknas till de viktigaste språken i världen. Mer än 300 miljoner människor i över 20 länder talar arabiska. Detta afro-asiatiska språk uppstod för flera tusen år sedan. Från att bara ha talats på den arabiska halvön spreds det senare vida omkring. Det finns många olika arabiska dialekter Många av dialekterna skiljer sig mycket från standardarabiska. Människor från olika regioner förstår ofta inte alls varandra. Forntida arabiska talas knappast idag. Det existerar mest i skriftlig form. Intresset för arabiska har ökat på senare år.

Många männskor finner särskilt skriftsystemet fascinerande. Det skrivs från höger till vänster. Om du vill lära dig arabiska, måste du lära dig i en viss ordning. Först uttalet, sedan grammatiken, sedan skriften. Om du håller dig till den ordningen kommer du definitivt att ha roligt under inlärningen.

Lär dig arabiska för nybörjare med book2 med "50 språk"

Lär dig arabiska för nybörjare är en av mer än 50 språkkurser som vi erbjuder. book2 är ett effektivt sätt att lära sig arabiska. Allt vårt material är tillgängligt både online och som iPhone- och Androidappar. Du kan framgångsrikt lära dig arabiska på egen hand genom att använda denna kurs! Lektionerna är tydligt strukturerade och kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål. Lär dig det nya språket snabbt genom att använda de 100 teman som finns i lektionerna. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. De gör det lättare att lära sig uttalet. Även nybörjare kan lära sig arabiska effektivt med de praktiska meningarna i book2.

Först kommer du att lära dig grunderna i språket. Provdialoger kommer att hjälpa dig att tala det främmande språket. Tidigare kunskap är inte nödvändig. Även avancerad inlärning kan fräschas upp och förstärkas. Du kommer att lära dig frekvent använda meningar och kan använda dem omedelbart. Du kommer att kunna kommunicera i många situationer. Använd pauser eller pendeltid för att lära dig arabiska under ett fåtal minuter. Du kan lära dig när du reser och när du är hemma. Du är på gång och kan lära dig arabiska var som helst.

Lär dig arabiska med Android- och iPhoneappen "50 språk"

"50 språk" Android- eller iPhoneappen är idealisk för dem som vill lära sig offline. Appen är tillgänglig för Android phones och tablets såväl som för iPhones och iPads. Apparna inkluderar 30 gratislektioner från book2 arabiska:s läroplan. Alla tester och spel är inkluderade i appen. MP3-audofilerna i book2 är en del av vår arabiska språkkurs. Ladda ner alla ljudfiler gratis som MP3-filer.

Lär dig arabiska - snabbt och gratis i book2 med "50 språk"!Också tillgängliga: afrikaansalbanskaarabiskaarmeniskabengalibosniskabulgariskadanskaengelska UKengelska USesperantoestniskafinskafranskageorgiskagrekiskahebreiskahindiindonesiskaitalienskajapanskakannadakatalanskakinesiskakoreanskakroatiskalettiskalitauiskamakedoniskamarathinederländskanorskapersiskapolskaportugisiska BRportugisiska PTpunjabirumänskaryskaserbiskaslovakiskaslovenskaspanskatamilteluguthailändskatigrinjatjeckiskaturkiskatyskaukrainskaungerskaurduvietnamesiskavitryska

Impressum