Albanska, lär dig, främmande språk, nybörjare, online, gratis, svenska, språkkurs. iPhone App Android App

Lär dig albanska online - gratis genom att använda book2

Lär dig snabbt och lätt med språkkursen albanska med "50 språk"

Albanska räknas bland de indo-germanska språken. Men det är inte nära besläktat med något annat språk i gruppen. Ingen vet exakt hur albanskan kom till. Idag talas det huvudsakligen i Albanien och Kosovo. Det är modersmål fär omkring 6 miljoner människor. Albanska är uppdelat i två stora dialektgrupper. Floden Shkumbin är skiljelinje mellan norra och södra dialekten. Inom vissa områden är det en märkbar skillnad mellan de två. Den skriftliga formen av albanska utvecklades inte förrän på 1900-talet. Språket skrivs med latinska bokstäver.

Grammatiken liknar i viss mån grekiska och rumänska. Det är också möjligt att finna paralleller till sydslaviska språk. Alla dessa likheter måste ha uppstått från kontakter med dessa språk. Om du är intresserad av språk bör du definitivt lära dig albanska! Det är ett unikt språk!

Lär dig albanska för nybörjare med book2 med "50 språk"

Lär dig albanska för nybörjare är en av mer än 50 språkkurser som vi erbjuder. book2 är ett effektivt sätt att lära sig albanska. Allt vårt material är tillgängligt både online och som iPhone- och Androidappar. Du kan framgångsrikt lära dig albanska på egen hand genom att använda denna kurs! Lektionerna är tydligt strukturerade och kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål. Lär dig det nya språket snabbt genom att använda de 100 teman som finns i lektionerna. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. De gör det lättare att lära sig uttalet. Även nybörjare kan lära sig albanska effektivt med de praktiska meningarna i book2.

Först kommer du att lära dig grunderna i språket. Provdialoger kommer att hjälpa dig att tala det främmande språket. Tidigare kunskap är inte nödvändig. Även avancerad inlärning kan fräschas upp och förstärkas. Du kommer att lära dig frekvent använda meningar och kan använda dem omedelbart. Du kommer att kunna kommunicera i många situationer. Använd pauser eller pendeltid för att lära dig albanska under ett fåtal minuter. Du kan lära dig när du reser och när du är hemma. Du är på gång och kan lära dig albanska var som helst.

Lär dig albanska med Android- och iPhoneappen "50 språk"

"50 språk" Android- eller iPhoneappen är idealisk för dem som vill lära sig offline. Appen är tillgänglig för Android phones och tablets såväl som för iPhones och iPads. Apparna inkluderar 30 gratislektioner från book2 albanska:s läroplan. Alla tester och spel är inkluderade i appen. MP3-audofilerna i book2 är en del av vår albanska språkkurs. Ladda ner alla ljudfiler gratis som MP3-filer.

Lär dig albanska - snabbt och gratis i book2 med "50 språk"!Också tillgängliga: afrikaansalbanskaarabiskaarmeniskabengalibosniskabulgariskadanskaengelska UKengelska USesperantoestniskafinskafranskageorgiskagrekiskahebreiskahindiindonesiskaitalienskajapanskakannadakatalanskakinesiskakoreanskakroatiskalettiskalitauiskamakedoniskamarathinederländskanorskapersiskapolskaportugisiska BRportugisiska PTpunjabirumänskaryskaserbiskaslovakiskaslovenskaspanskatamilteluguthailändskatigrinjatjeckiskaturkiskatyskaukrainskaungerskaurduvietnamesiskavitryska

Impressum