»

காற்றழுத்தமானி
kāṟṟaḻuttamāṉi
ኣየራዊ ጸቕጢ እትዕቅን መሳርሒት
காற்றழுத்தமானி
kāṟṟaḻuttamāṉi

பிறைச் சந்திரன்
piṟaic cantiraṉ
ቅርጺ ወርሒ
பிறைச் சந்திரன்
piṟaic cantiraṉ

கண்ணாடிபோல் மெருகிடு
kaṇṇāṭipōl merukiṭu
በረቕረቕ ምባል
கண்ணாடிபோல் மெருகிடு
kaṇṇāṭipōl merukiṭu

உறை நீர் மணி
uṟai nīr maṇi
ዘበባ በረድ
உறை நீர் மணி
uṟai nīr maṇi

எரி நட்சத்திரம்
eri naṭcattiram
ሜትዮር
எரி நட்சத்திரம்
eri naṭcattiram

மழைத்துளி
maḻaittuḷi
ጥብታ ዝናብ

பனிச்செதில்
paṉiccetil
ዕንኳር ውርጪ

பனி மனிதன்
paṉi maṉitaṉ
ብውርጪ ዝተሰርሐ ሓወልቲ ልደት

நட்சத்திரம்
naṭcattiram
ኮኾብ

புயல் எழுச்சி
puyal eḻucci
ህቦብላዊ ግንፋለ
புயல் எழுச்சி
puyal eḻucci

சூரியக் கதிர்கள்
cūriyak katirkaḷ
ጨረርታ ጸሓይ
சூரியக் கதிர்கள்
cūriyak katirkaḷ

சூரிய அஸ்தமனம்
cūriya astamaṉam
ዕራርቦ ጸሓይ
சூரிய அஸ்தமனம்
cūriya astamaṉam

இடியுடன் கூடிய மழை
iṭiyuṭaṉ kūṭiya maḻai
ብበርቅን ነጐዳን ዝተሰነየ ዝናብ
இடியுடன் கூடிய மழை
iṭiyuṭaṉ kūṭiya maḻai

அந்தி கருக்கல்
anti karukkal
ጽልግልግታ
அந்தி கருக்கல்
anti karukkal

ஈரமான நிலை
īramāṉa nilai
ጠሊ ዘለዎ ኵነታት ኣየር

வீசும் காற்று
vīcum kāṟṟu
ንፋስ