»

கைப்பிடி நாற்காலி
kaippiṭi nāṟkāli
ንኡስ-ጣውላ ዝለገቦ ሰድያ
கைப்பிடி நாற்காலி
kaippiṭi nāṟkāli

படுக்கைத் துணி
paṭukkait tuṇi
መነጻጸፊ ዓራት
படுக்கைத் துணி
paṭukkait tuṇi

புத்தக அலமாரி
puttaka alamāri
ከብሒ መጻሕፍቲ
புத்தக அலமாரி
puttaka alamāri

அடுக்குப் பெட்டி
aṭukkup peṭṭi
ብትሬቶታት ዝተሰርሐ ከብሒ ክዳውንቲ
அடுக்குப் பெட்டி
aṭukkup peṭṭi

திரைச்சீலை
tiraiccīlai
ናይ ማእከል ገዛ መጋረጃ

திரைச்சீலை
tiraiccīlai
ናይ መስኮት መጋረጃ/ተንዲኒ

மின் விசிறி
miṉ viciṟi
ቨንቲላቶረ

பிளேபென்
piḷēpeṉ
ዓራታዊ መጻወቲ ህጻን

ஆடும் நாற்காலி
āṭum nāṟkāli
ሰለል ዝብል ሰድያ
ஆடும் நாற்காலி
āṭum nāṟkāli

பாதுகாப்புப் பெட்டகம்
pātukāppup peṭṭakam
ብኮድ ዝዕጾ ሓጺናዊ መቐመጢ ገንዘብ
பாதுகாப்புப் பெட்டகம்
pātukāppup peṭṭakam

பக்க மேசை
pakka mēcai
ተወሳኺ ንኡስ-ጣውላ

ஸ்டூல்
sṭūl
ብጣውላ ዝተሰርሐ ክባዊ መንበር

மேசை விளக்கு
mēcai viḷakku
ናይ ኮሞዲኖ መብራህቲ
மேசை விளக்கு
mēcai viḷakku

கழிவு பேப்பர் கூடை
kaḻivu pēppar kūṭai
መትሓዚ ጓሓፍ
கழிவு பேப்பர் கூடை
kaḻivu pēppar kūṭai