መዝገበ ቃላት

»

games images

ஜெர்மன் ஷெப்பர்ட் நாய்
jermaṉ ṣepparṭ nāy
ጀርመን ሼፐርድ

games images

மிருகம்
mirukam
እንስሳ

games images

பறவையலகு
paṟavaiyalaku
አፍ መትኮቢ ኣዕዋፍ

games images

நீர்நாய்
nīrnāy
ኣግራብ እትቆርጽ ዓይነት እንስሳ

games images

கடி
kaṭi
ንክሲት

games images

காட்டுப் பன்றி
kāṭṭup paṉṟi
ተብዓታይ ሓሰማ

games images

கூண்டு
kūṇṭu
ዕጽው ሰፈር

games images

கன்றுக்குட்டி
kaṉṟukkuṭṭi
ምራኽ

games images

பூனை
pūṉai
ድሙ

games images

கோழிக்குஞ்சு
kōḻikkuñcu
ጫቚት

games images

கோழி
kōḻi
ደርሆ

games images

மான்
māṉ
ዓጋዜን

games images

நாய்
nāy
ከልቢ

games images

டால்பின்
ṭālpiṉ
ኣቡሰላማ

games images

வாத்து
vāttu
ደርሆ ማይ

games images

கழுகு
kaḻuku
ንስሪ

games images

இறகு
iṟaku
ክንቲት

games images

செந்நாரை
cennārai
ፍላሚንጎ

games images

குதிரைக் குட்டி
kutiraik kuṭṭi
ዒሉ

games images

உணவு
uṇavu
መግቢ

games images

நரி
nari
ወኻርያ

games images

வெள்ளாடு
veḷḷāṭu
ጤል

games images

பெண் வாத்து
peṇ vāttu
ዓዓ ዑፍ

games images

பெரிய முயல்
periya muyal
ማንቲለ በረካ

games images

கோழி
kōḻi
ደርሆ

games images

சாம்பல் நாரை
cāmpal nārai
ናይ ማይ ዑፍ

games images

கொம்பு
kompu
ቀርኒ

games images

குதிரை லாடம்
kutirai lāṭam
ናይ ፈረስ ጫማ

games images

செம்மறி ஆட்டு குட்டி
cem'maṟi āṭṭu kuṭṭi
ዕየት

games images

தோல்வார்
tōlvār
መእሰሪ ከልቢ

games images

சிங்க இறால்
ciṅka iṟāl
ጸፋር እንስሳ ባሕሪ

games images

விலங்குகள்மீது அன்பு
vilaṅkukaḷmītu aṉpu
ፍቅሪ እንስሳ

games images

குரங்கு
kuraṅku
ህበይ

games images

வாய்க்கட்டு
vāykkaṭṭu
አፍን አፍንጫን እንስሳ

games images

கூடு
kūṭu
ሰፈር ዑፍ

games images

ஆந்தை
āntai
ጉንጋ

games images

கிளி
kiḷi
ፓፓጋሎ

games images

ஆண் மயில்
āṇ mayil
ፒኮክ

games images

நாரை
nārai
ሓሓት

games images

பென்குவின்
peṉkuviṉ
ኣብ ባሕሪ እትርከብ ዘይትነፍር ዑፍ

games images

செல்லப் பிராணி
cellap pirāṇi
እንስሳ ዘ-ቤት

games images

புறா
puṟā
ርግቢት

games images

முயல்
muyal
ማንቲለ

games images

சேவல்
cēval
ኣርሓ ደርሆ

games images

கடல் சிங்கம்
kaṭal ciṅkam
ኣብ መሬትን ባሕርን ዝነብር እንስሳ

games images

கடற்பறவை
kaṭaṟpaṟavai
ሮብራ

games images

கடல் நாய்
kaṭal nāy
ዓሳ ዝምገብ እንስሳ ባሕሪ

games images

செம்மறியாடு
cem'maṟiyāṭu
በጊዕ

games images

பாம்பு
pāmpu
ተመን

games images

நாரை
nārai
ራዛ ባሕሪ

games images

அன்ன பறவை
aṉṉa paṟavai
ደርሆ ማይ

games images

திரௌத்து மீன்
tirauttu mīṉ
ዓይነት ዓሳ

games images

வான்கோழி
vāṉkōḻi
ታኪን

games images

கடல் ஆமை
kaṭal āmai
ጎብየ ባሕሪ

games images

கழுகு
kaḻuku
ኣሞራ

games images

ஓநாய்
ōnāy
ተኩላ