Njerëzit - People


age
Mosha


aunt
Halla


baby
Foshnja


babysitter
Dadoja


boy
Djali


brother
Vëllai


child
Fëmija


couple
Çifti


daughter
Vajza


divorce
Divorci


embryo
Embrioni


engagement
Fejesa


extended family
Familja e gjerë


family
Familja


flirt
Flirti


gentleman
Zotëriu


girl
Vajza


girlfriend
Shoqja


granddaughter
Mbesa


grandfather
Gjyshi


grandma
Gjyshja


grandmother
Gjyshja


grandparents
Gjyshërit


grandson
Nipi


groom
Dhëndrri


group
Grupi


helper
Ndihmësi


infant
I mitur


lady
Zonja


marriage proposal
Propozim martese


matrimony
Martesa


mother
Nëna


nap
Dremitja


neighbor
Fqinji


newlyweds
Të porsamartuarit


couple
Çifti


parents
Prindërit


partner
Partneri


party
Ahengu


people
Njerëzit


bride
Propozimi


queue
Radha


reception
Pritja


rendezvous
Takimi


siblings
Vëllai dhe motra


sister
Motra


son
I biri


twin
Binjaku


uncle
Xhaxhai


wedding
Dasma


youth
Rinia