енглески, учити, страни језик, почетници, онлине, бесплатно, српски, језички курс iPhone App Android App

Учити енглески онлајн - бесплатно с book2

Брзо и једноставно учити с језичким курсом енглески од "50 languages"

Британски енглески је облик енглеског који се говори у Великој Британији. Спада у западногерманске језике. За око 60 милиона то је матерњи језик. У неколико тачака се разликује од америчког енглеског. Зато се говори о енглеском као плурицентричном језику. То значи да је то језик који има више стандардних варијаната. Разлике се могу, на пример, односити на изговор, лексички фонд и правопис. Британски енглески се дели на пуно дијалеката који су деломице веома различити. Говорници дијалекта дуго времена су сматрани за необразоване и да једва могу да се образују за добра занимања. Данас је то друкчије, иако дијалекти у Великој Британији још увек играју важну улогу.

У британском енглеском приметан је снажан утицај француског. То је повезано са заузимањем Велике Британије од стране Нормана 1066. године. У време колонијализма Велика Британија је проширила свој језик на друге континенте. Тако је енглески током задњих векова постао најважнији језик на свету… Учите енглески, али оригинал!

Учити енглески за почетнике с book2 од "50 languages"

Учити енглески за почетнике је само један од преко 50 језичких пакета које нудимо. book2 је учинковит начин за учење енглески. Сви наши материјали за учење су расположиви како онлајн тако и као иPhone и Android апликација. С овим курсом можете самостално успешно учити енглески! Лекције су јасно структурисане и доводе вас до циља. У 100 језичких лекција подељених према темама брзо се учи нови језик. МП3 говорне материјале који спадају у лекције су говорили говорници матерњег језика. Они олакшавају боље учење изговора. Већ почетници енглески могу успешно учити енглески с book2 помоћу реченица блиских стварном животу.

Прво се упознају с основним структурама језика. Дијалози с примерима вам помажу да се изразите на страном језику. Није потребно предзнање. И напредни полазници могу поновити и утврдити научено. Зато што се уче само исправне, често говорене реченице и што се могу одмах применити. Моћи ћете се исправно споразумевати у свакодневним ситуацијама. Користите подневну паузу или док чекате у саобраћају да неколико минута учите енглески. Учите на путу као и код куће. Остајете мобилни и увек имате код себе енглески.

Учити енглески с апликацијом Android и iPhone "50 languages"

Апликација "50 languages" Android или iPhone је идеалан пратилац за све који и офлајн желе учити енглески. Апликација постоји како за Android телефон и таблет тако и за iPhone или iPad. Апликације садрже 30 бесплатних лекција из програма book2 енглески. Апликације наравно садрже и тестове и игре за учење. МП3 говорни материјали од боок2 су такође дио нашег језичког курса енглески. Сви говорни материјали се бесплатно могу преузети као МП3.

Попратна књига – енглески за почетнике

За све који уз учити енглески радо желе имати у рукама иштампан материјал за учење, постоји из серије book2 и књига „енглески за почетнике“. Добићете је у свакој боље снабдевеној књижари или онлајн преко Амазона.

Учити енглески - брзо и једноставно с book2 од "50 languages"Такође расположиво: албанскиарапскиафриканскибелорускибенгалскибошњачкибугарскивијетнамскигрузијскигрчкиданскиенглески UKенглески USесперантоестонскииндонезијскииталијанскиканадскикаталонскикинескикорејскилетонскилитванскимакедонскимаратхимађарскинемачкинорвешкипанџабиперсијскипортугалски BRпортугалски PTпољскирумунскирускисловачкисловеначкитамилскитајландскителугутигрињатурскиукрајинскиурдуфинскифранцускихебрејскихиндухоландскихрватскичешкишведскишпанскијапанскијерменски

Impressum