Бошњачки, учити, страни језик, почетници, онлине, бесплатно, српски, језички курс iPhone App Android App

Учити бошњачки онлајн - бесплатно с book2

Брзо и једноставно учити с језичким курсом бошњачки од "50 languages"

Босански је јужнословенски језик. Првенствено се говори у Босни и Херцеговини. Али говорника овог језика има и у Србији, Хрватској, Македонији и Црној Гори. За око 2,5 милиона људи босански је матерњи језик. Веома је сличан српском и хрватском. Језички фонд, правопис и граматика једва да се разликују. Ко говори босански, врло добро разуме Србе и Хрвате. Зато је статус босанског језика често предмет дискусије. Неки језикословци сумњају да је босански уопште посебан језик. Тврде да је то само национална варијанта српскохрватског језика.

Интересантни су многи страни утицаји у босанском. Некад је подручје где се говори босански дуго времена наизменично припадало Истоку и Западу. Зато се у овом језику среће пуно арапских, турских и перзијских речи у језичком фонду. У словенским језицима је то заправо веома ретко. Управо то чини босански језик тако јединственим.

Учити бошњачки за почетнике с book2 од "50 languages"

Учити бошњачки за почетнике је само један од преко 50 језичких пакета које нудимо. book2 је учинковит начин за учење бошњачки. Сви наши материјали за учење су расположиви како онлајн тако и као иPhone и Android апликација. С овим курсом можете самостално успешно учити бошњачки! Лекције су јасно структурисане и доводе вас до циља. У 100 језичких лекција подељених према темама брзо се учи нови језик. МП3 говорне материјале који спадају у лекције су говорили говорници матерњег језика. Они олакшавају боље учење изговора. Већ почетници бошњачки могу успешно учити бошњачки с book2 помоћу реченица блиских стварном животу.

Прво се упознају с основним структурама језика. Дијалози с примерима вам помажу да се изразите на страном језику. Није потребно предзнање. И напредни полазници могу поновити и утврдити научено. Зато што се уче само исправне, често говорене реченице и што се могу одмах применити. Моћи ћете се исправно споразумевати у свакодневним ситуацијама. Користите подневну паузу или док чекате у саобраћају да неколико минута учите бошњачки. Учите на путу као и код куће. Остајете мобилни и увек имате код себе бошњачки.

Учити бошњачки с апликацијом Android и iPhone "50 languages"

Апликација "50 languages" Android или iPhone је идеалан пратилац за све који и офлајн желе учити бошњачки. Апликација постоји како за Android телефон и таблет тако и за iPhone или iPad. Апликације садрже 30 бесплатних лекција из програма book2 бошњачки. Апликације наравно садрже и тестове и игре за учење. МП3 говорни материјали од боок2 су такође дио нашег језичког курса бошњачки. Сви говорни материјали се бесплатно могу преузети као МП3.

Учити бошњачки - брзо и једноставно с book2 од "50 languages"Такође расположиво: албанскиарапскиафриканскибелорускибенгалскибошњачкибугарскивијетнамскигрузијскигрчкиданскиенглески UKенглески USесперантоестонскииндонезијскииталијанскиканадскикаталонскикинескикорејскилетонскилитванскимакедонскимаратхимађарскинемачкинорвешкипанџабиперсијскипортугалски BRпортугалски PTпољскирумунскирускисловачкисловеначкитамилскитајландскителугутигрињатурскиукрајинскиурдуфинскифранцускихебрејскихиндухоландскихрватскичешкишведскишпанскијапанскијерменски

Impressum