Tamil, lär dig, främmande språk, nybörjare, online, gratis, svenska, språkkurs. iPhone App Android App

Lär dig tamil online - gratis genom att använda book2

Lär dig snabbt och lätt med språkkursen tamil med "50 språk"

Tamilska räknas till de dravidiska språken. Det är modersmål för cirka 70 miljoner mäniskor. Det talas först och främst i södra Indien och på Sri Lanka. Tamilska har den längsta traditionen av alla moderna indiska språk. Det är därför erkänt som ett forntida språk i Indien. Det är också ett av 22 officiella språk på den indiska halvön. Standardspråket är mycket annorlunda än modersmålet. Därför används en annan version av språket beroende på situationens sammanhang. Denna strikta åtskillnad är en viktig egenskap hos tamilskan. Många dialekter är också typiskt för språket.

Allmänt sett är dialekterna som talas på Sri Lanka mer konservativa. Tamilska skrivs med sin egen hybrid av ett alfabet och stavelseskrift. Ingen vet exakt hur tamilska kom till. Men det är helt säkert att språket är mer än 2000 år gammalt. Så den som lär sig tamilska, lär sig en hel del om Indien!

Lär dig tamil för nybörjare med book2 med "50 språk"

Lär dig tamil för nybörjare är en av mer än 50 språkkurser som vi erbjuder. book2 är ett effektivt sätt att lära sig tamil. Allt vårt material är tillgängligt både online och som iPhone- och Androidappar. Du kan framgångsrikt lära dig tamil på egen hand genom att använda denna kurs! Lektionerna är tydligt strukturerade och kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål. Lär dig det nya språket snabbt genom att använda de 100 teman som finns i lektionerna. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. De gör det lättare att lära sig uttalet. Även nybörjare kan lära sig tamil effektivt med de praktiska meningarna i book2.

Först kommer du att lära dig grunderna i språket. Provdialoger kommer att hjälpa dig att tala det främmande språket. Tidigare kunskap är inte nödvändig. Även avancerad inlärning kan fräschas upp och förstärkas. Du kommer att lära dig frekvent använda meningar och kan använda dem omedelbart. Du kommer att kunna kommunicera i många situationer. Använd pauser eller pendeltid för att lära dig tamil under ett fåtal minuter. Du kan lära dig när du reser och när du är hemma. Du är på gång och kan lära dig tamil var som helst.

Lär dig tamil med Android- och iPhoneappen "50 språk"

"50 språk" Android- eller iPhoneappen är idealisk för dem som vill lära sig offline. Appen är tillgänglig för Android phones och tablets såväl som för iPhones och iPads. Apparna inkluderar 30 gratislektioner från book2 tamil:s läroplan. Alla tester och spel är inkluderade i appen. MP3-audofilerna i book2 är en del av vår tamil språkkurs. Ladda ner alla ljudfiler gratis som MP3-filer.

Lär dig tamil - snabbt och gratis i book2 med "50 språk"!Också tillgängliga: afrikaansalbanskaarabiskaarmeniskabengalibosniskabulgariskadanskaengelska UKengelska USesperantoestniskafinskafranskageorgiskagrekiskahebreiskahindiindonesiskaitalienskajapanskakannadakatalanskakinesiskakoreanskakroatiskalettiskalitauiskamakedoniskamarathinederländskanorskapersiskapolskaportugisiska BRportugisiska PTpunjabirumänskaryskaserbiskaslovakiskaslovenskaspanskatamilteluguthailändskatigrinjatjeckiskaturkiskatyskaukrainskaungerskaurduvietnamesiskavitryska

Impressum