Serbisk, lær, fremmedspråk, nybegynner, online, gratis, norsk, språkkurs iPhone App Android App

Lær serbisk på nett - gratis bruk av book2

Lær fort og lett med språkkurs serbisk av "50 languages"

Serbisk er morsmål for omtrent 12 millioner mennesker. De fleste av disse bor i Serbia og andre land i Sørøst-Europa. Serbisk er et Sør-slavisk språk. Det er nært beslektet med Kroatisk og Bosnisk. Grammatikken og ordforrådet er svært likt. Det er ingen problemer for Serbere, Kroatere og Bosniere å snakke sammen. Det Serbiske alfabetet har 30 bokstaver. Hver og en bokstav har sin unike uttalelse. Det er paralleller til tradisjonelle tonespråk. For eksempel i Kinesisk endrer ord mening ut i fra tonefallet.

Noe av det samme gjelder Serbisk. Men I dette tilfellet er det bare på tonehøyden av aksent stavelser som spiller en rolle. Den svært bøyelige språkkulturen er et kjennetegn på Serbisk. Dette vil si at substantiver, verb, adjektiv og pronomen alltid blir bøyd. Hvis du er interessert i grammatiske strukturer, bør du definitivt lære deg Serbisk!

Lær serbisk for nybegynnere med book2 av "50 languages"

Lær serbisk for nybegynnere er en av over 50 språkkurs som vil tilbyr. book2 er en effektiv måte å lære seg serbisk. Alle våre materialer er tilgjengelig både online og som iPhone og Android app. Du kan suksessfullt lære serbisk på egenhånd ved bruk av dette kurset. Leksjonene har en klar struktur og vil hjelpe deg å nå dine mål. Lær det nye språket fort ved å bruke de 100 overskriftene i leksjonene. MP3 filene i leksjonene er snakket med morsmål. Dette gjør det lettere å lære uttalen. Til og med nybegynnere kan lære seg serbisk effektivt med øvelses setninger i book2.

Først vil du lære det grunnleggende av språket. Dialog eksempler vil hjelpe deg å snakke fremmedspråket. Forkunnskap er ikke nødvendig. Selv de som er utlært kan gjenoppfriske og forsterke sine kunnskaper. Du vil lære ofte brukte setninger og kan bruke dem umiddelbart. Du vil være i stand til å kommunisere i flere situasjoner. Bruk noen minutter av din matpause eller mens du venter i trafikken for å lære serbisk. Du kan lære mens du reiser eller er hjemme. Når du er på farten, du kan lære serbisk hvor som helst.

Lær serbisk med Android og iPhone app "50 languages"

Denne "50 languages" Android eller iPhone appen er ideell for alle dem som ønsker å lære offline. Appen er tilgjengelig for Android telefoner og nettbrett likt som iPhone og iPad. Appen inkluderer 30 gratis leksjoner fra book2 serbisk pensum. Alle tester og spill er inkludert i appen. MP3-lydfilene av book2 er en del av vårt serbisk språk kurs. Last ned alle lydfiler gratis i MP3 format.

Lær serbisk - kjapt og gratis med book2 av "50 languages"Også tilgjengelig: afrikaansalbanskarabiskarmenskbengalibosniskbulgarskdanskengelsk UKengelsk USesperantoestiskfinskfranskgeorgiskgreskhebraiskhindiindonesiskitalienskjapanskkannadakatalanskkinesiskkoreanskkroatiskkviterussisklatvisklitauiskmakedonskmarathinederlandskpanjabipersiskpolskportugisisk BRportugisisk PTrumenskrussiskserbiskslovakiskslovenskspansksvensktamilteluguthaitigrinjatsjekkisktyrkisktyskukrainskungarskurduvietnamesisk

Impressum