Afrikaans, lær, fremmedspråk, nybegynner, online, gratis, norsk, språkkurs iPhone App Android App

Lær afrikaans på nett - gratis bruk av book2

Lær fort og lett med språkkurs afrikaans av "50 languages"

Afrikaans er et av de elleve offisielle språkene i Sør-Afrika. Det var Boernes språk. De bosattes seg i Afrika under kolonial tiden. Det ble opprettet fra Nederlandsk i det 17. århundre. Dermed er Afrikaans et vest germansk språk. Språket har naturlig forandret seg over tid. Grammatikken i Afrikaans er enklere enn Nederlandsk i dag. Det inneholder også mange elementer lånt fra Engelsk. Dette fordi Britene også hadde kolonier i regionen. Det er ikke bare i Sør-Afrika de forstår Afrikaans.

Også i Namibia, Zimbabwe og Botswana snakker man Afrikaans. Det er estimert at flere enn 20 millioner mennesker forstår Afrikaans. Det er morsmålet til 7 millioner mennesker i Sør-Afrika alene. Enda flere folk snakker Afrikaans som deres andre og tredje språk. En person kan komme seg lett rundt i mange regioner av Afrika med Afrikaans. Derfor er det verdt det å lære seg dette relativt enkle språket.

Lær afrikaans for nybegynnere med book2 av "50 languages"

Lær afrikaans for nybegynnere er en av over 50 språkkurs som vil tilbyr. book2 er en effektiv måte å lære seg afrikaans. Alle våre materialer er tilgjengelig både online og som iPhone og Android app. Du kan suksessfullt lære afrikaans på egenhånd ved bruk av dette kurset. Leksjonene har en klar struktur og vil hjelpe deg å nå dine mål. Lær det nye språket fort ved å bruke de 100 overskriftene i leksjonene. MP3 filene i leksjonene er snakket med morsmål. Dette gjør det lettere å lære uttalen. Til og med nybegynnere kan lære seg afrikaans effektivt med øvelses setninger i book2.

Først vil du lære det grunnleggende av språket. Dialog eksempler vil hjelpe deg å snakke fremmedspråket. Forkunnskap er ikke nødvendig. Selv de som er utlært kan gjenoppfriske og forsterke sine kunnskaper. Du vil lære ofte brukte setninger og kan bruke dem umiddelbart. Du vil være i stand til å kommunisere i flere situasjoner. Bruk noen minutter av din matpause eller mens du venter i trafikken for å lære afrikaans. Du kan lære mens du reiser eller er hjemme. Når du er på farten, du kan lære afrikaans hvor som helst.

Lær afrikaans med Android og iPhone app "50 languages"

Denne "50 languages" Android eller iPhone appen er ideell for alle dem som ønsker å lære offline. Appen er tilgjengelig for Android telefoner og nettbrett likt som iPhone og iPad. Appen inkluderer 30 gratis leksjoner fra book2 afrikaans pensum. Alle tester og spill er inkludert i appen. MP3-lydfilene av book2 er en del av vårt afrikaans språk kurs. Last ned alle lydfiler gratis i MP3 format.

Lær afrikaans - kjapt og gratis med book2 av "50 languages"Også tilgjengelig: afrikaansalbanskarabiskarmenskbengalibosniskbulgarskdanskengelsk UKengelsk USesperantoestiskfinskfranskgeorgiskgreskhebraiskhindiindonesiskitalienskjapanskkannadakatalanskkinesiskkoreanskkroatiskkviterussisklatvisklitauiskmakedonskmarathinederlandskpanjabipersiskpolskportugisisk BRportugisisk PTrumenskrussiskserbiskslovakiskslovenskspansksvensktamilteluguthaitigrinjatsjekkisktyrkisktyskukrainskungarskurduvietnamesisk

Impressum