Turks, leren, vreemde taal, beginners, online, gratis, Nederlands, taalcursus iPhone App Android App

Turks leren online - gratis met book2

Met de taalcursus Turks van "50 languages" snel en eenvoudig leren

Het Turks behoort tot de familie van ongeveer 40 Turkse talen. Het is het meest verwant met de Azerbeidzjaanse taal. Het is de moedertaal of tweede taal voor meer dan 80 miljoen mensen. Ze leven vooral in Turkije en op de Balkan. Emigranten hebben het Turks ook naar Europa, Amerika en Australië overgebracht. Zelfs het Turks werd door andere talen beïnvloed. Vooral woorden uit het Arabisch en het Frans kan in de woordenschat worden gevonden. Een kenmerk van de Turkse taal zijn de vele dialecten. Het Istanbul dialect wordt beschouwd als de basis voor de hedendaagse standaardtaal. De grammatica verschilt in zes gevallen.

Kenmerkend voor de Turkse taal is ook de agglutinerende taalstructuur. Dit betekent dat grammaticale vormen worden uitgedrukt door achtervoegsels. De volgorde van deze einden is vastgesteld, maar er kunnen er heel veel zijn. Dit principe onderscheidt het Turks van de Indo-Europese talen.

Turks leren voor beginners met book2 van "50 languages"

Turks leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book2 is de effectieve manier om Turks te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Turks leren! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en brengt je veilig naar het doel. In 100 gestructureerde lessen naar onderwerp leer je snel de nieuwe taal. De MP3-audiobestanden die bij de lessen behoren worden door moedertaalsprekers gesproken. Hiermee kun je gemakkelijker het uitspreken leren. Zelfs Turks-beginners kunnen dankzij de praktische zinnen met book2 efficiënt leren.

Ten eerste leer je de basisstructuren van de taal kennen. Patroondialogen zullen je helpen om jezelf uit te drukken in een vreemde taal. Voorkennis is niet nodig, en gevorderden kunnen de geleerde lessen herhalen en consolideren. Omdat je alleen maar juiste, vaak gesproken zinnen leert en deze kunnen direct toegepast worden. Je zult in staat zijn om taalkundig op de juiste manier te communiceren in alledaagse situaties. Gebruik de middagpauze of de wachttijden in het verkeer om een paar minuten Turks te leren. Je leert onderweg net zo goed als thuis. Je blijft mobiel en hebt Turks altijd bij de hand.

Turks leren met de Android en iPhone App "50 languages"

De "50 languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Turks willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en -Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book2 programma Turks. Natuurlijk zijn er ook tests en educatieve spelletjes in de app. De MP3-audiobestanden van book2 maken ook deel uit van onze taalcursus Turks. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download.

Turks leren - snel en gratis met book2 van "50 languages"Ook verkrijgbaar: AfrikaansAlbaneesArabischArmeensBengaalsBosnischBulgaarsCatalaansChineesDeensDuitsEngels UKEngels USEsperantoEstischFinsFransGeorgischGrieksHebreeuwsHindiHongaarsIndonesischItaliaansJapansKannadaKoreaansKroatischLetsLitouwsMacedonischMarathiNoorsOekraïensPerzischPoolsPortugees BRPortugees PTPunjabiRoemeensRussischServischSloveensSlowaaksSpaansTamilTeluguThaiTigrinyaTsjechischTurksUrduVietnameesWit-RussischZweeds

Impressum