Вијетнамски, учити, страни језик, почетници, онлине, бесплатно, српски, језички курс iPhone App Android App

Учити вијетнамски онлајн - бесплатно с book2

Брзо и једноставно учити с језичким курсом вијетнамски од "50 languages"

Вијетнамски спада у мон-кмерске језике. То је матерњи језик више од 80 милиона људи. Није у сродству с кинеским. Велики део језичког фонда је, међутим, кинеског порекла. Разлог томе је што је Вијетнам био 1000 година под доминацијом Кине. У доба колонијализма француски је имао велики утицај на развој вијетнамског. Вијетнамски је тонски језик. То значи да висина тона слогова одлучује о њиховом значењу. Погрешан изговор може изговорено потпуно променити или чак обесмислити. У вијетнамском се укупно разликује шест висина тонова.

Језик данас користи латинична слова. Некад су се користили кинески писани знакови. Пошто је вијетнамски изолирајући језик, речи се не деклинирају. Језик је још увек недовољно истражен… Откријте га, заиста се исплати!

Учити вијетнамски за почетнике с book2 од "50 languages"

Учити вијетнамски за почетнике је само један од преко 50 језичких пакета које нудимо. book2 је учинковит начин за учење вијетнамски. Сви наши материјали за учење су расположиви како онлајн тако и као иPhone и Android апликација. С овим курсом можете самостално успешно учити вијетнамски! Лекције су јасно структурисане и доводе вас до циља. У 100 језичких лекција подељених према темама брзо се учи нови језик. МП3 говорне материјале који спадају у лекције су говорили говорници матерњег језика. Они олакшавају боље учење изговора. Већ почетници вијетнамски могу успешно учити вијетнамски с book2 помоћу реченица блиских стварном животу.

Прво се упознају с основним структурама језика. Дијалози с примерима вам помажу да се изразите на страном језику. Није потребно предзнање. И напредни полазници могу поновити и утврдити научено. Зато што се уче само исправне, често говорене реченице и што се могу одмах применити. Моћи ћете се исправно споразумевати у свакодневним ситуацијама. Користите подневну паузу или док чекате у саобраћају да неколико минута учите вијетнамски. Учите на путу као и код куће. Остајете мобилни и увек имате код себе вијетнамски.

Учити вијетнамски с апликацијом Android и iPhone "50 languages"

Апликација "50 languages" Android или iPhone је идеалан пратилац за све који и офлајн желе учити вијетнамски. Апликација постоји како за Android телефон и таблет тако и за iPhone или iPad. Апликације садрже 30 бесплатних лекција из програма book2 вијетнамски. Апликације наравно садрже и тестове и игре за учење. МП3 говорни материјали од боок2 су такође дио нашег језичког курса вијетнамски. Сви говорни материјали се бесплатно могу преузети као МП3.

Учити вијетнамски - брзо и једноставно с book2 од "50 languages"Такође расположиво: албанскиарапскиафриканскибелорускибенгалскибошњачкибугарскивијетнамскигрузијскигрчкиданскиенглески UKенглески USесперантоестонскииндонезијскииталијанскиканадскикаталонскикинескикорејскилетонскилитванскимакедонскимаратхимађарскинемачкинорвешкипанџабиперсијскипортугалски BRпортугалски PTпољскирумунскирускисловачкисловеначкитамилскитајландскителугутигрињатурскиукрајинскиурдуфинскифранцускихебрејскихиндухоландскихрватскичешкишведскишпанскијапанскијерменски

Impressum