Румунски, учити, страни језик, почетници, онлине, бесплатно, српски, језички курс iPhone App Android App

Учити румунски онлајн - бесплатно с book2

Брзо и једноставно учити с језичким курсом румунски од "50 languages"

Румунски спада у источнороманске језике. То је матерњи језик око 28 милиона људи. Они углавном живе у Румунији и Молдавији. Румунски је такође службени језик Републике Молдавије. И у Србији и Украјини има већих заједница које говоре румунски. Румунски је настао из латинског. Римљани су прије у региону око Дунава имали две провинције. Италијански је најсроднији румунском. Румуни зато могу у већини случајева добро разумети Италијане. Док обратно то није увек случај.

Разлог је што румунски има пуно словенских речи. И на гласовни систем румунског су утицали суседни словенски језици. У румунској абецеди зато има неколико посебних знакова. Румунски се пише како се изговара. И још увек има пуно сличности са старим латинским структурама…

Учити румунски за почетнике с book2 од "50 languages"

Учити румунски за почетнике је само један од преко 50 језичких пакета које нудимо. book2 је учинковит начин за учење румунски. Сви наши материјали за учење су расположиви како онлајн тако и као иPhone и Android апликација. С овим курсом можете самостално успешно учити румунски! Лекције су јасно структурисане и доводе вас до циља. У 100 језичких лекција подељених према темама брзо се учи нови језик. МП3 говорне материјале који спадају у лекције су говорили говорници матерњег језика. Они олакшавају боље учење изговора. Већ почетници румунски могу успешно учити румунски с book2 помоћу реченица блиских стварном животу.

Прво се упознају с основним структурама језика. Дијалози с примерима вам помажу да се изразите на страном језику. Није потребно предзнање. И напредни полазници могу поновити и утврдити научено. Зато што се уче само исправне, често говорене реченице и што се могу одмах применити. Моћи ћете се исправно споразумевати у свакодневним ситуацијама. Користите подневну паузу или док чекате у саобраћају да неколико минута учите румунски. Учите на путу као и код куће. Остајете мобилни и увек имате код себе румунски.

Учити румунски с апликацијом Android и iPhone "50 languages"

Апликација "50 languages" Android или iPhone је идеалан пратилац за све који и офлајн желе учити румунски. Апликација постоји како за Android телефон и таблет тако и за iPhone или iPad. Апликације садрже 30 бесплатних лекција из програма book2 румунски. Апликације наравно садрже и тестове и игре за учење. МП3 говорни материјали од боок2 су такође дио нашег језичког курса румунски. Сви говорни материјали се бесплатно могу преузети као МП3.

Учити румунски - брзо и једноставно с book2 од "50 languages"Такође расположиво: албанскиарапскиафриканскибелорускибенгалскибошњачкибугарскивијетнамскигрузијскигрчкиданскиенглески UKенглески USесперантоестонскииндонезијскииталијанскиканадскикаталонскикинескикорејскилетонскилитванскимакедонскимаратхимађарскинемачкинорвешкипанџабиперсијскипортугалски BRпортугалски PTпољскирумунскирускисловачкисловеначкитамилскитајландскителугутигрињатурскиукрајинскиурдуфинскифранцускихебрејскихиндухоландскихрватскичешкишведскишпанскијапанскијерменски

Impressum