Литвански, учити, страни језик, почетници, онлине, бесплатно, српски, језички курс iPhone App Android App

Учити литвански онлајн - бесплатно с book2

Брзо и једноставно учити с језичким курсом литвански од "50 languages"

Литвански спада у балтичке језике. Говори га више од 3 милиона људи. Они живе у Литванији, Белорусији и Пољској. Литвански је у ближем сродству само с латвијским. Иако је Литванија заиста мала земља, језик се дијели на пуно дијалеката. Литвански користи латинична слова, али има и неколико посебних знакова. Типична црта овог језика је пуно дуплих вокала. А такође има више варијаната вокала као на пример кратки, дуги и назални. Изговор литванског није тежак. Пуно тежи је нагласак јер је флексибилан.

То значи да се он оријентиše према граматичком облику слова. Занимљиво је да је литвански веома архаичан језик. Сматра се да је то језик који се најмање удаљио од родитељског језика. То значи да још увек веома личи првом индоевропском језику. Ко жели да зан како су наши преци говорили, треба да учи литвански…

Учити литвански за почетнике с book2 од "50 languages"

Учити литвански за почетнике је само један од преко 50 језичких пакета које нудимо. book2 је учинковит начин за учење литвански. Сви наши материјали за учење су расположиви како онлајн тако и као иPhone и Android апликација. С овим курсом можете самостално успешно учити литвански! Лекције су јасно структурисане и доводе вас до циља. У 100 језичких лекција подељених према темама брзо се учи нови језик. МП3 говорне материјале који спадају у лекције су говорили говорници матерњег језика. Они олакшавају боље учење изговора. Већ почетници литвански могу успешно учити литвански с book2 помоћу реченица блиских стварном животу.

Прво се упознају с основним структурама језика. Дијалози с примерима вам помажу да се изразите на страном језику. Није потребно предзнање. И напредни полазници могу поновити и утврдити научено. Зато што се уче само исправне, често говорене реченице и што се могу одмах применити. Моћи ћете се исправно споразумевати у свакодневним ситуацијама. Користите подневну паузу или док чекате у саобраћају да неколико минута учите литвански. Учите на путу као и код куће. Остајете мобилни и увек имате код себе литвански.

Учити литвански с апликацијом Android и iPhone "50 languages"

Апликација "50 languages" Android или iPhone је идеалан пратилац за све који и офлајн желе учити литвански. Апликација постоји како за Android телефон и таблет тако и за iPhone или iPad. Апликације садрже 30 бесплатних лекција из програма book2 литвански. Апликације наравно садрже и тестове и игре за учење. МП3 говорни материјали од боок2 су такође дио нашег језичког курса литвански. Сви говорни материјали се бесплатно могу преузети као МП3.

Учити литвански - брзо и једноставно с book2 од "50 languages"Такође расположиво: албанскиарапскиафриканскибелорускибенгалскибошњачкибугарскивијетнамскигрузијскигрчкиданскиенглески UKенглески USесперантоестонскииндонезијскииталијанскиканадскикаталонскикинескикорејскилетонскилитванскимакедонскимаратхимађарскинемачкинорвешкипанџабиперсијскипортугалски BRпортугалски PTпољскирумунскирускисловачкисловеначкитамилскитајландскителугутигрињатурскиукрајинскиурдуфинскифранцускихебрејскихиндухоландскихрватскичешкишведскишпанскијапанскијерменски

Impressum