Norvegiană, învață, limbă străină, începător, online, gratuit, română, curs de limbă iPhone App Android App

Învață norvegiană online - gratuit, utilizând book2

Învață repede și ușor cu cursul de limbi norvegiană cu „50 de limbi”

Norvegiana este o limbă germanică de nord. Este limba nativă a aproape 5 milioane de oameni. Lucrul excepțional despre norvegiană este faptul că are două forme standard: Bokmål și Nynorsk. Adică sunt, pur și simplu, două forme recunoscute ale limbii norvegiene. Ambele sunt folosite în mod egal în administrație, școală sau media. Datorită mărimii țării, pentru mult timp nu s-a putut stabili o limbă standard. Dialectele au rămas și s-au dezvoltat, astfel, independent unul de altul. Totuși, fiecare norvegian înțelege toate dialectele locale precum și ambele limbi oficiale. Nu există reguli ferme pentru pronunțare în limba norvegiană.

Asta din cauză că ambele forme standard sunt predominant scrise. Tipic, local se vorbește dialectul locului. Norvegiana e foarte similară danezei și suedezei. Vorbitorii acestor limbi pot comunica ușor între ei. Norvegiana este o limbă foarte interesantă.

Învață norvegiană pentru începători utilizând book2 cu „50 de limbi”

Învață norvegiană pentru începători este unul din cele 50 de cursuri de limbă pe care le oferim. Book 2 este un sistem eficient de a învăța norvegiană. Toate materialele noastre sunt disponibile atât online cât și ca aplicație iPhone sau Android. Puteți învăța cu succes norvegiană, în propriul dvs. mod, utilizând acest curs! Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți scopurile. Învățați noi limbi rapid, utilizând cele 100 de teme ale acestor lecții. Fișierele MP3 din lecții sunt vorbite de vorbitori nativi. Asta vă va ajuta să învățați pronunția. Orice începător poate învăța norvegiană eficient cu propozițiile practice din book2.

Mai întâi veți învăța elementele de bază ale limbii. Dialogurile exemplu vă vor ajuta să vorbiți limba. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare. Chiar și cei avansați în învățarea acestei limbi au de câștigat, prin reîmprospătarea cunoștințelor. Veți învăța propoziții utilizate frecvent și pe puteți utiliza imediat. Veți putea comunica în multe situații. Puteți face o pauză oricând pentru a mai învăța un pic de norvegiană. Veți putea învăța când călătoriți sau acasă. Chiar și când vă aflați la drum, oriunde, puteți studia norvegiană în continuare.

Învățați norvegiană cu aplicația Android și iPhone „50 de limbi”

Aplicația Android și iPhone „50 de limbi” este ideală pentru cei care doresc să învețe offline. Aplicația este disponibilă pentru telefoane și tablete Android dar și pentru iPhone sau Ipad. Aplicația include 30 de lecții gratuite din curriculum pentru norvegiană al book2. Toate testele și jocurile sunt incluse în aplicație. Fișierele MP3 audio ale book2 sunt parte din cursul de limbă norvegiană. Descarcă toate fișierele gratuit, ca fișiere MP3.

Învățați norvegiană - repede și gratuit cu book2 „50 de limbi”Disponibil, de asemenea: afrikaansalbanezăarabăarmeanăbengalezăbielorusăbosniacăbulgarăcatalanăcehăchinezăcoreeanăcroatădanezăebraicăengleză UKengleză USesperantoestonăfinlandezăfrancezăgeorgianăgermanăgreacăhindiindonezianăitalianăjaponezăkannadaletonălituanianămacedoneanămaghiarămarathinorvegianăolandezăpersanăpolonezăportugheză BRportugheză PTpunjabărusăsârbăslovacăslovenăspaniolăsuedezătamilăteluguthailandezătigrinyaturcăucraineanăurduvietnameză

Impressum