Macedoneană, învață, limbă străină, începător, online, gratuit, română, curs de limbă iPhone App Android App

Învață macedoneană online - gratuit, utilizând book2

Învață repede și ușor cu cursul de limbi macedoneană cu „50 de limbi”

Macedoneana este limba nativă a aproape 2 milioane de oameni. Aparține grupului de limbi slavice, de sud. Este înrudită mai degrabă cu bulgara. Vorbitorii ambelor limbi pot comunica ușor unii cu alții. Cele două limbi diferă una de alta mai mult în forma scrisă. Întotdeauna au existat multe grupuri etnice diferite în Macedonia. În mod natural, asta a avut urmări și asupra limbii. A fost influențată de numeroase alte limbi. Țări străine, precum Serbia, au influențat în mod special limba macedoneană. Vocabularul acestei limbi conține termeni din rusă, turcă și engleză.

O varietate lingvistică ca aceasta nu se întâlnește des. De aceea e dificil pentru această limbă să se impună ca o limbă proprie. Literatura macedoneană a suferit în mod excepțional din această cauză. Macedoneana este acum considerată ca o limbă standard. Este, astfel, o parte importantă a identității macedonene.

Învață macedoneană pentru începători utilizând book2 cu „50 de limbi”

Învață macedoneană pentru începători este unul din cele 50 de cursuri de limbă pe care le oferim. Book 2 este un sistem eficient de a învăța macedoneană. Toate materialele noastre sunt disponibile atât online cât și ca aplicație iPhone sau Android. Puteți învăța cu succes macedoneană, în propriul dvs. mod, utilizând acest curs! Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți scopurile. Învățați noi limbi rapid, utilizând cele 100 de teme ale acestor lecții. Fișierele MP3 din lecții sunt vorbite de vorbitori nativi. Asta vă va ajuta să învățați pronunția. Orice începător poate învăța macedoneană eficient cu propozițiile practice din book2.

Mai întâi veți învăța elementele de bază ale limbii. Dialogurile exemplu vă vor ajuta să vorbiți limba. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare. Chiar și cei avansați în învățarea acestei limbi au de câștigat, prin reîmprospătarea cunoștințelor. Veți învăța propoziții utilizate frecvent și pe puteți utiliza imediat. Veți putea comunica în multe situații. Puteți face o pauză oricând pentru a mai învăța un pic de macedoneană. Veți putea învăța când călătoriți sau acasă. Chiar și când vă aflați la drum, oriunde, puteți studia macedoneană în continuare.

Învățați macedoneană cu aplicația Android și iPhone „50 de limbi”

Aplicația Android și iPhone „50 de limbi” este ideală pentru cei care doresc să învețe offline. Aplicația este disponibilă pentru telefoane și tablete Android dar și pentru iPhone sau Ipad. Aplicația include 30 de lecții gratuite din curriculum pentru macedoneană al book2. Toate testele și jocurile sunt incluse în aplicație. Fișierele MP3 audio ale book2 sunt parte din cursul de limbă macedoneană. Descarcă toate fișierele gratuit, ca fișiere MP3.

Învățați macedoneană - repede și gratuit cu book2 „50 de limbi”Disponibil, de asemenea: afrikaansalbanezăarabăarmeanăbengalezăbielorusăbosniacăbulgarăcatalanăcehăchinezăcoreeanăcroatădanezăebraicăengleză UKengleză USesperantoestonăfinlandezăfrancezăgeorgianăgermanăgreacăhindiindonezianăitalianăjaponezăkannadaletonălituanianămacedoneanămaghiarămarathinorvegianăolandezăpersanăpolonezăportugheză BRportugheză PTpunjabărusăsârbăslovacăslovenăspaniolăsuedezătamilăteluguthailandezătigrinyaturcăucraineanăurduvietnameză

Impressum