Franceză, învață, limbă străină, începător, online, gratuit, română, curs de limbă iPhone App Android App

Învață franceză online - gratuit, utilizând book2

Învață repede și ușor cu cursul de limbi franceză cu „50 de limbi”

Franceza este considerată o limbă romanică. Aceasta înseamnă că se dezvoltă din latină. Este înrudită cu alte limbi romanice, precum spaniola și italiana. Astăzi franceza este vorbită pe fiecare continent. Este limba nativă a mai mult de 110 milioane de oameni. Peste 220 de milioane de oameni vorbesc franceza în întreaga lume. Din acest motiv, franceza e considerată o limbă mondială. Multe organizații internaționale utilizează franceza ca limbă oficială. În trecut, franceza a fost limba diplomației. Astăzi, engleza a preluat acest rol în mare parte.

Cu toate acestea, franceza rămâne una din cele mai importante limbi comun cunoscute pe mapamond. Și numărul mare de vorbitori este în continuă creștere. Aceasta s-a întâmplat datorită unei populații în creștere în regiunile africane și arabe. Franceza este vorbită și în insulele Caraibe și Pacificul de Sud. Dacă doriți să călătoriți ar trebui cu siguranță să învățați franceza!

Învață franceză pentru începători utilizând book2 cu „50 de limbi”

Învață franceză pentru începători este unul din cele 50 de cursuri de limbă pe care le oferim. Book 2 este un sistem eficient de a învăța franceză. Toate materialele noastre sunt disponibile atât online cât și ca aplicație iPhone sau Android. Puteți învăța cu succes franceză, în propriul dvs. mod, utilizând acest curs! Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți scopurile. Învățați noi limbi rapid, utilizând cele 100 de teme ale acestor lecții. Fișierele MP3 din lecții sunt vorbite de vorbitori nativi. Asta vă va ajuta să învățați pronunția. Orice începător poate învăța franceză eficient cu propozițiile practice din book2.

Mai întâi veți învăța elementele de bază ale limbii. Dialogurile exemplu vă vor ajuta să vorbiți limba. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare. Chiar și cei avansați în învățarea acestei limbi au de câștigat, prin reîmprospătarea cunoștințelor. Veți învăța propoziții utilizate frecvent și pe puteți utiliza imediat. Veți putea comunica în multe situații. Puteți face o pauză oricând pentru a mai învăța un pic de franceză. Veți putea învăța când călătoriți sau acasă. Chiar și când vă aflați la drum, oriunde, puteți studia franceză în continuare.

Învățați franceză cu aplicația Android și iPhone „50 de limbi”

Aplicația Android și iPhone „50 de limbi” este ideală pentru cei care doresc să învețe offline. Aplicația este disponibilă pentru telefoane și tablete Android dar și pentru iPhone sau Ipad. Aplicația include 30 de lecții gratuite din curriculum pentru franceză al book2. Toate testele și jocurile sunt incluse în aplicație. Fișierele MP3 audio ale book2 sunt parte din cursul de limbă franceză. Descarcă toate fișierele gratuit, ca fișiere MP3.

Suportul de curs - franceză pentru începători

Dacă preferați să învățați franceză utilizând materiale printate, puteți cumpăra cartea „Franceză pentru începători” a book2. Puteți cumpăra această carte în orice librărie sau online, pe Amazon.

Învățați franceză - repede și gratuit cu book2 „50 de limbi”Disponibil, de asemenea: afrikaansalbanezăarabăarmeanăbengalezăbielorusăbosniacăbulgarăcatalanăcehăchinezăcoreeanăcroatădanezăebraicăengleză UKengleză USesperantoestonăfinlandezăfrancezăgeorgianăgermanăgreacăhindiindonezianăitalianăjaponezăkannadaletonălituanianămacedoneanămaghiarămarathinorvegianăolandezăpersanăpolonezăportugheză BRportugheză PTpunjabărusăsârbăslovacăslovenăspaniolăsuedezătamilăteluguthailandezătigrinyaturcăucraineanăurduvietnameză

Impressum