Bengaleză, învață, limbă străină, începător, online, gratuit, română, curs de limbă iPhone App Android App

Învață bengaleză online - gratuit, utilizând book2

Învață repede și ușor cu cursul de limbi bengaleză cu „50 de limbi”

Limba bengaleză este o limbă indo-iraniană. E limba nativă a peste 200 de milioane de oameni. Mai mult de 140 milioane din aceștia locuiesc în Bangladesh. Și în India trăiesc aproximativ 75 de milioane de vorbitori. Alți vorbitori se află și în Malaiezia, Nepal sau Arabia Saudită. Limba bengaleză este una din cele mai vorbite limbi ale lumii. Limba are propriul ei sistem de scriere. Chiar și numerele au simboluri distincte. În zilele noastre, totuși, se folosesc tot mai mult cifrele arabe. Sintaxa bengaleză se face după reguli foarte stricte.

Mai întâi se pune subiectul, apoi obiectul, și la urmă verbul. Nu are, însă, genuri gramaticale. Substantivele și adjectivele variază doar foarte puțin. Asta e un lucru bun pentru orice dorește să învețe această limbă importantă. Și mulți ar trebui să se apuce de ea!

Învață bengaleză pentru începători utilizând book2 cu „50 de limbi”

Învață bengaleză pentru începători este unul din cele 50 de cursuri de limbă pe care le oferim. Book 2 este un sistem eficient de a învăța bengaleză. Toate materialele noastre sunt disponibile atât online cât și ca aplicație iPhone sau Android. Puteți învăța cu succes bengaleză, în propriul dvs. mod, utilizând acest curs! Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți scopurile. Învățați noi limbi rapid, utilizând cele 100 de teme ale acestor lecții. Fișierele MP3 din lecții sunt vorbite de vorbitori nativi. Asta vă va ajuta să învățați pronunția. Orice începător poate învăța bengaleză eficient cu propozițiile practice din book2.

Mai întâi veți învăța elementele de bază ale limbii. Dialogurile exemplu vă vor ajuta să vorbiți limba. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare. Chiar și cei avansați în învățarea acestei limbi au de câștigat, prin reîmprospătarea cunoștințelor. Veți învăța propoziții utilizate frecvent și pe puteți utiliza imediat. Veți putea comunica în multe situații. Puteți face o pauză oricând pentru a mai învăța un pic de bengaleză. Veți putea învăța când călătoriți sau acasă. Chiar și când vă aflați la drum, oriunde, puteți studia bengaleză în continuare.

Învățați bengaleză cu aplicația Android și iPhone „50 de limbi”

Aplicația Android și iPhone „50 de limbi” este ideală pentru cei care doresc să învețe offline. Aplicația este disponibilă pentru telefoane și tablete Android dar și pentru iPhone sau Ipad. Aplicația include 30 de lecții gratuite din curriculum pentru bengaleză al book2. Toate testele și jocurile sunt incluse în aplicație. Fișierele MP3 audio ale book2 sunt parte din cursul de limbă bengaleză. Descarcă toate fișierele gratuit, ca fișiere MP3.

Învățați bengaleză - repede și gratuit cu book2 „50 de limbi”Disponibil, de asemenea: afrikaansalbanezăarabăarmeanăbengalezăbielorusăbosniacăbulgarăcatalanăcehăchinezăcoreeanăcroatădanezăebraicăengleză UKengleză USesperantoestonăfinlandezăfrancezăgeorgianăgermanăgreacăhindiindonezianăitalianăjaponezăkannadaletonălituanianămacedoneanămaghiarămarathinorvegianăolandezăpersanăpolonezăportugheză BRportugheză PTpunjabărusăsârbăslovacăslovenăspaniolăsuedezătamilăteluguthailandezătigrinyaturcăucraineanăurduvietnameză

Impressum