Rumunjski, učiti, strani jezik, početnici, online, besplatno, hrvatski, jezički tečaj iPhone App Android App

Učiti rumunjski online - besplatno s book2

Brzo i jednostavno učiti s jezičkim tečajem rumunjski od "50 languages"

Rumunkski spada u istočnoromanske jezike. To je materinski jezik oko 28 milijuna ljudi. Oni uglavnom žive u Rumunjskoj i Moldaviji. Rumunjski je također službeni jezik Republike Moldavije. I u Srbiji i Ukrajini ima većih zajednica koje govore rumunjski. Rumunski je nastao iz latinskog. Rimljani su prije u regionu oko Dunava imali dvije provincije. Talijanski je najsrodniji rumunjskom. Rumuni zato mogu u većini slučajeva dobro razumjeti Talijane. Dok obratno to nije uvijek slučaj.

Razlog je što rumunjski ima puno slavenskih riječi. I na glasovni sistem rumunjskog su utjecali susjedni slavenski jezici. U rumunjskoj abecedi zato ima nekoliko posebnih znakova. Rumunjski se piše kako se izgovara. I još uvijek ima puno sličnosti sa starim latinskim strukturama…

Učiti rumunjski za početnike s book2 od "50 languages"

Učiti rumunjski za početnike je samo jedan od preko 50 jezičkih paketa koje nudimo. book2 je učinkovit način za učenje rumunjski. Svi naši materijali za učenje su raspoloživi kako online tako i kao iPhone i Android aplikacija. S ovim tečajem možete samostalno uspješno učiti rumunjski! Lekcije su jasno strukturirane i dovode vas do cilja. U 100 jezičkih lekcija podijeljenih prema temama brzo se uči novi jezik. MP3 govorne materijale koji spadaju u lekcije su govorili govornici maternjeg jezika. Oni olakšavaju bolje učenje izgovora. Već početnici rumunjski mogu uspješno učiti rumunjski s book2 pomoću rečenica bliskih stvarnom životu.

Prvo se upoznaju s osnovnim strukturama jezika. Dijalozi s primjerima vam pomažu da se izrazite na stranom jeziku. Nije potrebno predznanje. I napredni polaznici mogu ponoviti i utvrditi naučeno. Zato što se uče samo ispravne, često govorene rečenice i što se mogu odmah primijeniti. Moći ćete se ispravno sporazumijevati u svakodnevnim situacijama. Koristite podnevnu pauzu ili dok čekate u saobraćaju da nekoliko minuta učite rumunjski. Učite na putu kao i kod kuće. Ostajete mobilni i uvijek imate kod sebe rumunjski.

Učiti rumunjski s aplikacijom android i iPhone "50 languages"

Aplikacija "50 languages" android ili iPhone je idealan pratilac za sve koji i offline žele učiti rumunjski. Aplikacija postoji kako za android telefon i tablet tako i za iPhone ili iPad. Aplikacije sadrže 30 besplatnih lekcija iz programa book2 rumunjski. Aplikacije naravno sadrže i testove i igre za učenje. MP3 govorni materijali od book2 su takođe dio našeg jezičkog tečaja rumunjski. Svi govorni materijali se besplatno mogu preuzeti kao MP3.

Učiti rumunjski - brzo i jednostavno s book2 od "50 languages"Takođe raspoloživo: češkišpanjolskišvedskiafrikanskialbanskiarapskiarmenskibengalskibjeloruskibošnjačkibugarskidanskiengleski UKengleski USesperantoestonskifinskifrancuskigrčkigruzijskihebrejskihinduindonezijskiitalijanskijapanskikanadakatolonskikineskikorejskilatvijskilitvanskimađarskimakedonskimarathinizozemskinjemačkinorveškipandžapskiperzijskipoljskiportugalski BRportugalski PTrumunjskiruskislovačkislovenskisrpskitajlandskitamilskitelugutigrinjaturskiukrajinskiurduvijetnamski

Impressum