Mađarski, učiti, strani jezik, početnici, online, besplatno, hrvatski, jezički tečaj iPhone App Android App

Učiti mađarski online - besplatno s book2

Brzo i jednostavno učiti s jezičkim tečajem mađarski od "50 languages"

Madžarski spada u ugro-finske jezike. Kao uralski jezik jasno se razlikuje od indogermanskih jezika. Madžarski je u daljnjem srodstvu s finskim. Ova sličnost je međutim prepoznatljiva samo još u jezičkoj strukturi. Madžari i Finci se međusobno ne razumiju. Oko 15 milijuna ljudi govori mađarski. Oni prvenstveno žive u Madžarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Srbiji i Ukrajini. Madžarski jezik se dijeli u devet dijalekatskih skupina. Koristi se latinično pismo. Svaka riječ se naglašava na prvom slogu, a pri tome je nevažna dužina riječi.

I u izgovoru je važno praviti razliku između kratkih i dugih samoglasnika. Madžarska gramatika nije baš jednostavna. Ima puno posebnosti. Ova jedinstvenost jezika je važno obilježje madžarskog identiteta. Svako ko uči madžarski će ubrzo shvatiti zašto Madžari toliko vole svoj jezik!

Učiti mađarski za početnike s book2 od "50 languages"

Učiti mađarski za početnike je samo jedan od preko 50 jezičkih paketa koje nudimo. book2 je učinkovit način za učenje mađarski. Svi naši materijali za učenje su raspoloživi kako online tako i kao iPhone i Android aplikacija. S ovim tečajem možete samostalno uspješno učiti mađarski! Lekcije su jasno strukturirane i dovode vas do cilja. U 100 jezičkih lekcija podijeljenih prema temama brzo se uči novi jezik. MP3 govorne materijale koji spadaju u lekcije su govorili govornici maternjeg jezika. Oni olakšavaju bolje učenje izgovora. Već početnici mađarski mogu uspješno učiti mađarski s book2 pomoću rečenica bliskih stvarnom životu.

Prvo se upoznaju s osnovnim strukturama jezika. Dijalozi s primjerima vam pomažu da se izrazite na stranom jeziku. Nije potrebno predznanje. I napredni polaznici mogu ponoviti i utvrditi naučeno. Zato što se uče samo ispravne, često govorene rečenice i što se mogu odmah primijeniti. Moći ćete se ispravno sporazumijevati u svakodnevnim situacijama. Koristite podnevnu pauzu ili dok čekate u saobraćaju da nekoliko minuta učite mađarski. Učite na putu kao i kod kuće. Ostajete mobilni i uvijek imate kod sebe mađarski.

Učiti mađarski s aplikacijom android i iPhone "50 languages"

Aplikacija "50 languages" android ili iPhone je idealan pratilac za sve koji i offline žele učiti mađarski. Aplikacija postoji kako za android telefon i tablet tako i za iPhone ili iPad. Aplikacije sadrže 30 besplatnih lekcija iz programa book2 mađarski. Aplikacije naravno sadrže i testove i igre za učenje. MP3 govorni materijali od book2 su takođe dio našeg jezičkog tečaja mađarski. Svi govorni materijali se besplatno mogu preuzeti kao MP3.

Učiti mađarski - brzo i jednostavno s book2 od "50 languages"Takođe raspoloživo: češkišpanjolskišvedskiafrikanskialbanskiarapskiarmenskibengalskibjeloruskibošnjačkibugarskidanskiengleski UKengleski USesperantoestonskifinskifrancuskigrčkigruzijskihebrejskihinduindonezijskiitalijanskijapanskikanadakatolonskikineskikorejskilatvijskilitvanskimađarskimakedonskimarathinizozemskinjemačkinorveškipandžapskiperzijskipoljskiportugalski BRportugalski PTrumunjskiruskislovačkislovenskisrpskitajlandskitamilskitelugutigrinjaturskiukrajinskiurduvijetnamski

Impressum