Kanada, učiti, strani jezik, početnici, online, besplatno, hrvatski, jezički tečaj iPhone App Android App

Učiti kanada online - besplatno s book2

Brzo i jednostavno učiti s jezičkim tečajem kanada od "50 languages"

Kannada jezik spada u porodicu dravidskih jezika. Oni se uglavnom govore u južnoj Indiji. Kannada nije u srodstvu s indoarijskim jezicima sjeverne Indije. Oko 40 milijuna ljudi govori kannada kao materinski jezik. Priznat je kao jedan od 22 nacionalnih jezika Indije. Kannada je aglutinirajući jezik. To znači da se gramatičke funkcije izražavaju afiksima. Jezik se dijeli u četiri regionalne dijalektne grupe. Prilikom govora govornici ne odaju samo odakle su. U njihovom jeziku se takođe može prepoznati kojem društvenom sloju pripadaju.

Govorni i pisani kannada se jako međusobno razlikuju. I kao i mnogi drugi indijski jezici kannada ima vlastito pismo. Ono se sastoji od mješavine abecede i slogovnog pisma. Sastoji se od puno okruglih znakova što je tipično za južnoindijska pisma. A učenje ovih lijepih slova je zaista zabavno…

Učiti kanada za početnike s book2 od "50 languages"

Učiti kanada za početnike je samo jedan od preko 50 jezičkih paketa koje nudimo. book2 je učinkovit način za učenje kanada. Svi naši materijali za učenje su raspoloživi kako online tako i kao iPhone i Android aplikacija. S ovim tečajem možete samostalno uspješno učiti kanada! Lekcije su jasno strukturirane i dovode vas do cilja. U 100 jezičkih lekcija podijeljenih prema temama brzo se uči novi jezik. MP3 govorne materijale koji spadaju u lekcije su govorili govornici maternjeg jezika. Oni olakšavaju bolje učenje izgovora. Već početnici kanada mogu uspješno učiti kanada s book2 pomoću rečenica bliskih stvarnom životu.

Prvo se upoznaju s osnovnim strukturama jezika. Dijalozi s primjerima vam pomažu da se izrazite na stranom jeziku. Nije potrebno predznanje. I napredni polaznici mogu ponoviti i utvrditi naučeno. Zato što se uče samo ispravne, često govorene rečenice i što se mogu odmah primijeniti. Moći ćete se ispravno sporazumijevati u svakodnevnim situacijama. Koristite podnevnu pauzu ili dok čekate u saobraćaju da nekoliko minuta učite kanada. Učite na putu kao i kod kuće. Ostajete mobilni i uvijek imate kod sebe kanada.

Učiti kanada s aplikacijom android i iPhone "50 languages"

Aplikacija "50 languages" android ili iPhone je idealan pratilac za sve koji i offline žele učiti kanada. Aplikacija postoji kako za android telefon i tablet tako i za iPhone ili iPad. Aplikacije sadrže 30 besplatnih lekcija iz programa book2 kanada. Aplikacije naravno sadrže i testove i igre za učenje. MP3 govorni materijali od book2 su takođe dio našeg jezičkog tečaja kanada. Svi govorni materijali se besplatno mogu preuzeti kao MP3.

Učiti kanada - brzo i jednostavno s book2 od "50 languages"Takođe raspoloživo: češkišpanjolskišvedskiafrikanskialbanskiarapskiarmenskibengalskibjeloruskibošnjačkibugarskidanskiengleski UKengleski USesperantoestonskifinskifrancuskigrčkigruzijskihebrejskihinduindonezijskiitalijanskijapanskikanadakatolonskikineskikorejskilatvijskilitvanskimađarskimakedonskimarathinizozemskinjemačkinorveškipandžapskiperzijskipoljskiportugalski BRportugalski PTrumunjskiruskislovačkislovenskisrpskitajlandskitamilskitelugutigrinjaturskiukrajinskiurduvijetnamski

Impressum