Danski, učiti, strani jezik, početnici, online, besplatno, hrvatski, jezički tečaj iPhone App Android App

Učiti danski online - besplatno s book2

Brzo i jednostavno učiti s jezičkim tečajem danski od "50 languages"

Danski je maternji jezik oko 5 milijuna ljudi. Spada u porodicu sjevernogermanskih jezika. To znači da je u srodstvu sa švedskim i norveškim. Jezički fond ova tri jezika je skoro identičan. Tko govori jedan od ovih jezika, razumije znači i druga dva. Neki zato sumnjaju da su skandinavski jezici različiti jezici. To bi mogle biti i regionalne varijante jednog jedinog jezika. Sam danski se dijeli naravno na različita narječja. Njih, međutim, sve više potiskuje standardni jezik. Zato, s druge strane, posebno u gradskim područjima Danske nastaje sve više novih narječja.

Nazivaju se i sociolekti. Kod sociolekata izgovor odaje dob i socijalni status govornika. Ovaj fenomen je tipičan za danski jezik. U drugim jezicima je to puno manje izraženo. Međutim, to čini danski posebno uzbudljivim jezikom...

Učiti danski za početnike s book2 od "50 languages"

Učiti danski za početnike je samo jedan od preko 50 jezičkih paketa koje nudimo. book2 je učinkovit način za učenje danski. Svi naši materijali za učenje su raspoloživi kako online tako i kao iPhone i Android aplikacija. S ovim tečajem možete samostalno uspješno učiti danski! Lekcije su jasno strukturirane i dovode vas do cilja. U 100 jezičkih lekcija podijeljenih prema temama brzo se uči novi jezik. MP3 govorne materijale koji spadaju u lekcije su govorili govornici maternjeg jezika. Oni olakšavaju bolje učenje izgovora. Već početnici danski mogu uspješno učiti danski s book2 pomoću rečenica bliskih stvarnom životu.

Prvo se upoznaju s osnovnim strukturama jezika. Dijalozi s primjerima vam pomažu da se izrazite na stranom jeziku. Nije potrebno predznanje. I napredni polaznici mogu ponoviti i utvrditi naučeno. Zato što se uče samo ispravne, često govorene rečenice i što se mogu odmah primijeniti. Moći ćete se ispravno sporazumijevati u svakodnevnim situacijama. Koristite podnevnu pauzu ili dok čekate u saobraćaju da nekoliko minuta učite danski. Učite na putu kao i kod kuće. Ostajete mobilni i uvijek imate kod sebe danski.

Učiti danski s aplikacijom android i iPhone "50 languages"

Aplikacija "50 languages" android ili iPhone je idealan pratilac za sve koji i offline žele učiti danski. Aplikacija postoji kako za android telefon i tablet tako i za iPhone ili iPad. Aplikacije sadrže 30 besplatnih lekcija iz programa book2 danski. Aplikacije naravno sadrže i testove i igre za učenje. MP3 govorni materijali od book2 su takođe dio našeg jezičkog tečaja danski. Svi govorni materijali se besplatno mogu preuzeti kao MP3.

Popratna knjiga – danski za početnike

Za sve koji uz učiti danski rado žele imati u rukama materijal za učenje na papiru, postoji iz serije book2 i knjiga „Danski za početnike“. Dobit ćete je u svakoj bolje opskrbljenoj knjižari ili online preko Amazona.

Učiti danski - brzo i jednostavno s book2 od "50 languages"Takođe raspoloživo: češkišpanjolskišvedskiafrikanskialbanskiarapskiarmenskibengalskibjeloruskibošnjačkibugarskidanskiengleski UKengleski USesperantoestonskifinskifrancuskigrčkigruzijskihebrejskihinduindonezijskiitalijanskijapanskikanadakatolonskikineskikorejskilatvijskilitvanskimađarskimakedonskimarathinizozemskinjemačkinorveškipandžapskiperzijskipoljskiportugalski BRportugalski PTrumunjskiruskislovačkislovenskisrpskitajlandskitamilskitelugutigrinjaturskiukrajinskiurduvijetnamski

Impressum