Μάθετε,  ΑΑΑ, ξένες γλώσσες, αρχάρ&i;ο&i;, online, χωρίς κόστος, ΒΒΒ, μαθήματα ξένων γλωσσών. iPhone App Android App

Μάθετε τα ΑΑΑ online - χωρίς κόστος με το book2

Με τα σε&i;ρά μαθημάτων γ&i;α τα ΑΑΑ από τ&i;ς "50 languages" μαθαίνετε γρήγορα κα&i; απλά.

Τα αφρικάαν είναι μία από τις έντεκα επίσημες γλώσσες της Νότιας Αφρικής. Προήρθε από τα ολλανδικά του 17ου αιώνα. Έτσι τα αφρικάαν ανήκουν στις δυτικές γερμανικές γλώσσες. Παλιότερα ήταν η γλώσσα των Μπόερς. Εγκαταστάθηκαν στην Αφρική κατά τη διάρκεια της αποικιοκρατίας. Φυσικά η γλώσσα κατά τον ρούν του χρόνου έχει αλλάξει. Η γραμματική είναι απλούστερη από αυτήν των σημερινών ολλανδικών. Επιπρόσθετα, τα αφρικάαν περιέχουν πολλά στοιχεία που έχουν ληφθεί από τα αγγλικά. Αυτό οφείλεται στο ότι και ο Άγγλοι είχαν αποικίες στην περιοχή. Τα αφρικάαν δεν τα καταλαβαίνουν μόνο στην Νότια Αφρική.

Σε κράτη, όπως παραδείγματος χάριν, η Ναμίμπια, η Ζιμπάμπουε και η Μποτσουάνα, μιλάνε επίσης αφρικάαν. Στη Νότια Αφρική και μόνο, είναι η μητρική γλώσσα επτά εκατομμυρίων ανθρώπων. Ακόμη περισσότεοι άνθρωποι μιλούν τα αφρικάαν ως δεύτερη ή τρίτη γλώσσα. Υπολογίζεται ότι συνολικά περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι καταλαβαίνουν τα αφρικάαν. Σε πολλές περιοχές της Αφρικής μπορεί κάποιος να συνεννοηθεί πολύ καλά με τα αφρικάαν. Αξίζει λοιπόν πραγματικά να μάθει κανείς αυτή τη σχετικά εύκολη γλώσσα!

Μάθετε τα ΑΑΑ για αρχαρίους με το book2 από "50 languages"

Μάθετε τα ΑΑΑ για αρχαρίους είναι μόνο ένα από τα περισσότερα από 50 πακέτα γλωσσών, που προσφέρουμε. Το book2 είναι αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε τα ΑΑΑ. Όλα τα διδακτικά μας υλικά είναι διαθέσιμα τόσο online όσο και ως εφαρμογές για iPhone και Android. Με αυτή τη σειρά μαθημάτων μπορείτε μόνοι σας να μάθετε με επιτυχία τα ΑΑΑ! Οι ενότητες είναι δομημένες με σαφήνεια και σας φέρνουν στο στόχο σας με σιγουριά. Μέσα σε 100 δομημένες σε θέματα ενότητες μαθαίνει κανείς εύκολα τη νέα γλώσσα. Τα ακουστικά αρχεία mp3 των ενοτήτων φέρονται από εκφωνητές στη μητρική τους γλώσσα. Έτσι σας διευκολύνουν και μαθαίνετε καλύτερα την προφορά. Ακόμη και αρχάριοι στα ΑΑΑ μπορούν με το book2 να μάθουν ΑΑΑ αποτελεσματικά μέσω πρακτικών προτάσεων.

Αρχικά μαθαίνετε τη βασική δομή της γλώσσας. Δειγματικοί διάλογοι σας βοηθούν, να εκφραστείτε στην ξένη γλώσσα. Δεν χρειάζονται προαπαιτούμενες γνώσεις. Ακόμη και οι προχωρημένοι μπορούν να επαναλάβουν, όσα έχουν μάθει και να τα σιγουρέψουν. Διότι μαθαίνουν μόνο σωστές, άρτια εκφωνημένες προτάσεις και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν αμέσως. Θα μπορείτε να συνεννοείστε γλωσσικά σωστά σε καθημερινές περιπτώσεις. Κάντε χρήση του μεσημεριανού σας διαλείμματος ή του χρόνου αναμονής στους δρόμους με κίνηση, ώστε για λίγα λεπτά να διδαχθείτε τα ΑΑΑ. Μαθαίνετε καθ' οδόν όπως και στο σπίτι. Είστε εν κινήσει και έχετε τα ΑΑΑ πάντα μαζί σας.  

Μάθετε τα ΑΑΑ με την εφαρμογή "50 languages" για Android ή iPhone

Η εφαρμογή "50 γλώσσες" για Android ή iPhone είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλους, οι οποίοι θέλουν να μάθουν τα ΑΑΑ και offline. Η εφαρμογή υπάρχει για Android τηλέφωνα και τάμπλετ, καθώς και για iPhone και iPad Οι εφαρμογές περιέχουν 30 δωρεάν ενότητες από το book2 - πρόγραμμα ΑΑΑ. Φυσικά, περιλαμβάνονται στην εφαρμογή τέστ και παιγνίδια εκμάθησης. Τα ακουστικά αρχεία mp3 από το book2 είναι επίσης τμήμα της σειράς μαθημάτων μας για τα ΑΑΑ. Όλα τα ακουστικά αρχεία υπάρχουν για κατέβασμα δωρεάν ως αρχεία mp3.

Μάθετε τα ΑΑΑ - γρήγορα και χωρίς κόστος με το book2 από "50 languages"Διατίθεται επίέης: ΕσπεράντοΜαράθιΜπενγκάλιΠουντζάμπιαγγλικά UKαγγλικά USαλβανικάαραβικάαρμένικααφρικανικάβιετναμέζικαβοσνιακάβουλγαρικάγαλλικάγερμανικάγεωργιανικάδανικάεβραϊκάεσθονικάιαπωνικάινδικάινδονησιακάισπανικάιταλικάκανάντακαταλανικήκινέζικακορεάτικακροατικάλετονικάλευκορώσικαλιθουανικάνορβηγικάολλανδικάουγγρικάουκρανικάουρντούπερσικάπολωνικάπορτογαλικά BRπορτογαλικά PTρουμανικάρωσικάσερβικάσκοπιανικάσλοβακικάσλοβενικάσουηδικάταμίλταϊλανδικάτελούγκουτιγκρίνιατουρκικάτσεχικάφινλανδικά

Impressum