Tamilski, učiti, strani jezik, početnici, online, besplatno, bosanski, jezički kurs iPhone App Android App

Učiti tamilski online - besplatno s book2

Brzo i jednostavno učiti s jezičkim kursom tamilski od "50 languages"

Tamilski spada u dravidske jezike. To je maternji jezik oko 70 miliona ljudi. Prvenstveno se govori u južnoj Indiji i na Šri Lanki. Tamilski ima najdužu tradiciju među svim savremenim indijskim jezicima. U Indiji se zato priznaje kao klasični jezik. To je takođe jedan od 22 službena jezika potkontinenta. Književni jezik se jako razlikuje od razgovornog jezika. U zavisnosti ok kontekstne situacije bira se, znači, druga varijanta jezika. Ovo striktno razdvajanje je važno obilježje tamilskog jezika. Za jezik su tipični i mnogi dijalekti.

Dijalekti koji se govore u Šri Lanki su uglavnom konzervativniji. Tamilski se piše vlastitom mješavinom abecede i slogovnog pisma. Ne zna se tačno kako je nastao tamilski. Međutim, sigurno je da je jezik stariji od 2000 godina. Ko uči tamilski, mnogo uči i o Indiji!

Učiti tamilski za početnike s book2 od "50 languages"

Učiti tamilski za početnike je samo jedan od preko 50 jezičkih paketa koje nudimo. book2 je učinkovit način za učenje tamilski. Svi naši materijali za učenje su raspoloživi kako online tako i kao iPhone i android aplikacija. S ovim kursom možete samostalno uspješno učiti tamilski! Lekcije su jasno strukturirane i dovode vas do cilja. U 100 jezičkih lekcija podijeljenih prema temama brzo se uči novi jezik. MP3 govorne materijale koji spadaju u lekcije su govorili govornici maternjeg jezika. Oni olakšavaju bolje učenje izgovora. Već početnici tamilski mogu uspješno učiti tamilski s book2 pomoću rečenica bliskih stvarnom životu.

Prvo se upoznaju s osnovnim strukturama jezika. Dijalozi s primjerima vam pomažu da se izrazite na stranom jeziku. Nije potrebno predznanje. I napredni polaznici mogu ponoviti i utvrditi naučeno. Zato što se uče samo ispravne, često govorene rečenice i što se mogu odmah primijeniti. Moći ćete se ispravno sporazumijevati u svakodnevnim situacijama. Koristite podnevnu pauzu ili dok čekate u saobraćaju da nekoliko minuta učite tamilski. Učite na putu kao i kod kuće. Ostajete mobilni i uvijek imate kod sebe tamilski.

Učiti tamilski s aplikacijom android i iPhone "50 languages"

Aplikacija "50 languages" android ili iPhone je idealan pratilac za sve koji i offline žele učiti tamilski. Aplikacija postoji kako za Android telefon i tablet tako i za iPhone ili iPad. Aplikacije sadrže 30 besplatnih lekcija iz programa book2 tamilski. Aplikacije naravno sadrže i testove i igre za učenje. MP3 govorni materijali od book2 su takođe dio našeg jezičkog kursa tamilski. Svi govorni materijali se besplatno mogu preuzeti kao MP3.

Učiti tamilski - brzo i jednostavno s book2 od "50 languages"Takođe raspoloživo: češkišpanjolskišvedskiafrikaansalbanskiarapskiarmenskibengalskibjeloruskibugarskidanskiengleski UKengleski USesperantoestonskifinskifrancuskigrčkigruzijskihebrejskihindiholandskihrvatskiindonezijskiitalijanskijapanskikanadakatalonskikineskikorejskilatvijskilitvanskimađarskimakedonskimarathinjemačkinorveškipandžapskiperzijskipoljskiportugalski BRportugalski PTrumunskiruskislovačkislovenačkisrpskitajlandskitamilskitelugutigrinjaturskiukrajinskiurduvijetnamski

Impressum