Hrvatski, učiti, strani jezik, početnici, online, besplatno, bosanski, jezički kurs iPhone App Android App

Učiti hrvatski online - besplatno s book2

Brzo i jednostavno učiti s jezičkim kursom hrvatski od "50 languages"

Hrvatski je južnoslavenski jezik. U bliskom je srodstvu sa srpskim, bosanskim i crnogorskim jezikom. Govornici ovih jezika mogu se bez problema međusobno sporazumijevati. Puno jezikoslovaca su stoga mišljenja da hrvatski uopće nije poseban jezik. Posmatraju ga kao jednu od puno inačica srpskohrvatskog. Oko 7 miliona ljudi u svijetu govori hrvatski. Jezik koristi latinska slova. Uključujući neke posebne znakove, hrvatska abeceda ima ukupno 30 slova. Pravopis striktno slijedi izgovor riječi. To važi i za riječi koje su preuzete iz drugih jezika.

Akcent riječi hrvatskog jezika je melodijski. To znači da je kod naglaska odlučujuća visina slogova. Gramatika ima sedam padeža i nije baš uvijek sasvim jednostavna. Isplati se, međutim, naučiti hrvatski jezik. Hrvatska je predivna zemlja za odmor!

Učiti hrvatski za početnike s book2 od "50 languages"

Učiti hrvatski za početnike je samo jedan od preko 50 jezičkih paketa koje nudimo. book2 je učinkovit način za učenje hrvatski. Svi naši materijali za učenje su raspoloživi kako online tako i kao iPhone i android aplikacija. S ovim kursom možete samostalno uspješno učiti hrvatski! Lekcije su jasno strukturirane i dovode vas do cilja. U 100 jezičkih lekcija podijeljenih prema temama brzo se uči novi jezik. MP3 govorne materijale koji spadaju u lekcije su govorili govornici maternjeg jezika. Oni olakšavaju bolje učenje izgovora. Već početnici hrvatski mogu uspješno učiti hrvatski s book2 pomoću rečenica bliskih stvarnom životu.

Prvo se upoznaju s osnovnim strukturama jezika. Dijalozi s primjerima vam pomažu da se izrazite na stranom jeziku. Nije potrebno predznanje. I napredni polaznici mogu ponoviti i utvrditi naučeno. Zato što se uče samo ispravne, često govorene rečenice i što se mogu odmah primijeniti. Moći ćete se ispravno sporazumijevati u svakodnevnim situacijama. Koristite podnevnu pauzu ili dok čekate u saobraćaju da nekoliko minuta učite hrvatski. Učite na putu kao i kod kuće. Ostajete mobilni i uvijek imate kod sebe hrvatski.

Učiti hrvatski s aplikacijom android i iPhone "50 languages"

Aplikacija "50 languages" android ili iPhone je idealan pratilac za sve koji i offline žele učiti hrvatski. Aplikacija postoji kako za Android telefon i tablet tako i za iPhone ili iPad. Aplikacije sadrže 30 besplatnih lekcija iz programa book2 hrvatski. Aplikacije naravno sadrže i testove i igre za učenje. MP3 govorni materijali od book2 su takođe dio našeg jezičkog kursa hrvatski. Svi govorni materijali se besplatno mogu preuzeti kao MP3.

Učiti hrvatski - brzo i jednostavno s book2 od "50 languages"Takođe raspoloživo: češkišpanjolskišvedskiafrikaansalbanskiarapskiarmenskibengalskibjeloruskibugarskidanskiengleski UKengleski USesperantoestonskifinskifrancuskigrčkigruzijskihebrejskihindiholandskihrvatskiindonezijskiitalijanskijapanskikanadakatalonskikineskikorejskilatvijskilitvanskimađarskimakedonskimarathinjemačkinorveškipandžapskiperzijskipoljskiportugalski BRportugalski PTrumunskiruskislovačkislovenačkisrpskitajlandskitamilskitelugutigrinjaturskiukrajinskiurduvijetnamski

Impressum