Английски, да научим, чужд език, начинаещи, онлайн, безплатно, български, езиков курс iPhone App Android App

Да научим английски онлайн - безплатно с book2

Да научим бързо и лесно английски с езиковия курс на "50 languages"

Британският английски е формата на английския език, говорим във Великобритания. Той принадлежи към западногерманските езици. За около 60 милиона души той е майчин език. В някои отношения се различава от американския английски. Затова английският език се определя като плурицентричен език. Това означава, че е език, който има няколко стандартни разновидности. Различията могат да се отнасят например за произношението, речниковия състав и правописа. Британският английски се разделя на много диалекти, отчасти твърде различни. Дълго време говорещите на диалект са били възприемани като необразовани и не са имали достъп до добри професии. Положението днес е различно, макар диалектите във Великобритания все още да играят роля.

В британския английски се открива съществено влияния от френски. Това датира още от завладяването на Великобритания от норманите през 1066. През колониалната епоха Великобритания пренася езика си на други континенти. Така през последните векове английският става най-важният език в света ... Учете английски език, но моля, оригинала!

Английски за начинаещи с book2 на "50 languages"

Английски за начинаещи е само един от над 50 езикови пакета, които предлагаме. book2 е ефективният път за изучаване на английски. Всички наши учебни материали са на разположение както онлайн, така и като приложение за iPhone и Android. Чрез този курс можете успешно да научите самостоятелно английски! Уроците са ясно структурирани и надеждно Ви водят към целта. В 100 тематично структурирани урока новият език се научава бързо. MP3 аудио файловете към уроците са озвучени от носители на езика. Това улеснява по-доброто усвояване на произношението. Дори начинаещите могат ефективно за научат английски с book2 чрез фрази от практиката.

Първо се запознавате с основните структури в езика. Диалози по модел Ви помагат да се изразявате на чуждия език. Не са необходими предварителни познания. Напредналите също могат за преговарят и затвърждават наученото. Защото се учат само правилни, често употребими фрази и те могат да се използват веднага. Вие ще можете да общувате езиково правилно в ежедневни ситуации. Използвайте обедната почивка или престоя при пътуване, за да учите няколко минути английски. Вие учите в движение както у дома. Вие оставате мобилен и английски е винаги с Вас.

Да научим английски с приложението за Android и iPhone "50 languages"

Приложението "50 languages" за Android или iPhone е идеалният спътник за всички, които искат да учат английски и офлайн. Приложението е на разположение както за Android телефон и таблет, така и за iPhone или iPad. Приложенията включват 30 безплатни уроци от програмата book2 английски. В приложението са включени тестове и образователни игри. MP3 аудио файловете на book2 са част от нашия езиков курс по английски. Всички аудио файлове са на разположение за безплатно MP3 изтегляне.

Придружаващ учебник – английски за начинаещи

За всички, които при изучаването на английски предпочитат печатни материали, серията book2 предлага също и учебника „английски за начинаещи“. Ще го намерите във всяка добра книжарница или онлайн на Amazon.

Да научим английски - бързо и безплатно с book2 на "50 languages"На разположение са също: албанскианглийски UKанглийски USарабскиарменскиафрикаансбелорускибенгалскибосненскивиетнамскигрузинскигръцкидатскиесперантоестонскиивритиндонезийскииспанскииталианскиканадакаталонскикитайскикорейскилатвийскилитовскимакедонскимаратхинемскинорвежкипанджабскиперсийскиполскипортугалски BRпортугалски PTрумънскирускисловашкисловенскисръбскитайландскитамилскителугутигринятурскиукраинскиунгарскиурдуфинскифренскихиндихоландскихърватскичешкишведскияпонски

Impressum