banner image 2

Mësoni me ne

Zbuloni se çfarë mund të ofrojnë librat tanë në 2 gjuhë për t’ju ndihmuar të mësoni një gjuhë të re.

Librat tanë në 2 gjuhë (www.book2.de) përmbajnë 100 mësime falas që u ofrojnë fillestarëve një fjalor bazë. Pa njohuri paraprake gramatikore, do të mësoni të flisni rrjedhshëm fjali të shkurtra në situata të botës reale në asnjë kohë. Metoda jonë kombinon me sukses audio dhe tekst për mësimin efektiv të gjuhës.

Gjithçka që ju nevojitet për të mësuar një gjuhë të re.

Kontrolloje! Merrni të gjitha 100 mësimet falas.

slider pointer image

Shqyrtimet tona

quote image

Easily the top 5 of all android language software. This is a really effective and convenient way to learn. Generous with the languages it has to offer.

-Khoa Truong"

quote image 2

Easily the top 5 of all android language software. This is a really effective and convenient way to learn. Generous with the languages it has to offer.

- Khoa Truong"

quote image

Great job. I really love this app so much, so many languages that we can learn here, not only complete but also easy to use, thanks a lot for the developer, great job.

-Faruki Syaban"

quote image 2

Great job. I really love this app so much, so many languages that we can learn here, not only complete but also easy to use, thanks a lot for the developer, great job.

- Faruki Syaban"

quote image

Excellent. This app is amazing. I love the way it provides all kinds of different languages.

-Eric Gandy"

quote image 2

Excellent. This app is amazing. I love the way it provides all kinds of different languages.

- Eric Gandy"