Telugu, lär dig, främmande språk, nybörjare, online, gratis, svenska, språkkurs. iPhone App Android App

Lär dig telugu online - gratis genom att använda book2

Lär dig snabbt och lätt med språkkursen telugu med "50 språk"

Telugiska är modersmål för cirka 75 miljoner människor. Det räknas till de dravidiska språken. Telugiska talas först och främst i sydöstra Indien. Det är det tredje mest talade språket i Indien efter hindi och bengaliska. Tidigare var skriven och talad telugiska mycket olika. Man kunde nästan säga att det var två olika språk. Sedan moderniserades skriftspråket så att det kan användas överallt. Telugiska är uppdelat på många dialekter, men de norra anses vara speciellt rena. Uttalet är inte så lätt. Det bör definitivt övas med en person som talar språket som modersmål.

Telugiska skrivs med sin egen skrift. Det är en hybrid av ett alfabet och stavelseskrift. Ett kännetecken i skriften är de många runda formerna. De är typiska för södra Indiens skrifter. Lär dig telugiska - det finns så mycket att upptäcka!

Lär dig telugu för nybörjare med book2 med "50 språk"

Lär dig telugu för nybörjare är en av mer än 50 språkkurser som vi erbjuder. book2 är ett effektivt sätt att lära sig telugu. Allt vårt material är tillgängligt både online och som iPhone- och Androidappar. Du kan framgångsrikt lära dig telugu på egen hand genom att använda denna kurs! Lektionerna är tydligt strukturerade och kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål. Lär dig det nya språket snabbt genom att använda de 100 teman som finns i lektionerna. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. De gör det lättare att lära sig uttalet. Även nybörjare kan lära sig telugu effektivt med de praktiska meningarna i book2.

Först kommer du att lära dig grunderna i språket. Provdialoger kommer att hjälpa dig att tala det främmande språket. Tidigare kunskap är inte nödvändig. Även avancerad inlärning kan fräschas upp och förstärkas. Du kommer att lära dig frekvent använda meningar och kan använda dem omedelbart. Du kommer att kunna kommunicera i många situationer. Använd pauser eller pendeltid för att lära dig telugu under ett fåtal minuter. Du kan lära dig när du reser och när du är hemma. Du är på gång och kan lära dig telugu var som helst.

Lär dig telugu med Android- och iPhoneappen "50 språk"

"50 språk" Android- eller iPhoneappen är idealisk för dem som vill lära sig offline. Appen är tillgänglig för Android phones och tablets såväl som för iPhones och iPads. Apparna inkluderar 30 gratislektioner från book2 telugu:s läroplan. Alla tester och spel är inkluderade i appen. MP3-audofilerna i book2 är en del av vår telugu språkkurs. Ladda ner alla ljudfiler gratis som MP3-filer.

Lär dig telugu - snabbt och gratis i book2 med "50 språk"!Också tillgängliga: afrikaansalbanskaarabiskaarmeniskabengalibosniskabulgariskadanskaengelska UKengelska USesperantoestniskafinskafranskageorgiskagrekiskahebreiskahindiindonesiskaitalienskajapanskakannadakatalanskakinesiskakoreanskakroatiskalettiskalitauiskamakedoniskamarathinederländskanorskapersiskapolskaportugisiska BRportugisiska PTpunjabirumänskaryskaserbiskaslovakiskaslovenskaspanskatamilteluguthailändskatigrinjatjeckiskaturkiskatyskaukrainskaungerskaurduvietnamesiskavitryska

Impressum