Esperanto, lär dig, främmande språk, nybörjare, online, gratis, svenska, språkkurs. iPhone App Android App

Lär dig esperanto online - gratis genom att använda book2

Lär dig snabbt och lätt med språkkursen esperanto med "50 språk"

Esperanto räknas till de konstruerade språken. Konstruerade språk är medvetet skapade, så de följer en tydlig plan. Element från olika språk blandas in i processen. På så sätt skall konstruerade språk vara lätta att lära sig för så många människor som möjligt. Esperanto introducerades först i Warszawa 1887. Dess grundare var doktor Ludwik L. Zamenhof (pseudonym: Dr. Esperanto, den Hoppfulle) Han trodde att kommunikationsproblem var den största orsaken till olycka. Därför ville han skapa ett neutralt språk som sammanförde människor. Idag är esperanto det mest välkända konstruerade språket i världen. Det är också associerat med mål som tolerans och mänskliga rättigheter.

Esperanto är till stor del indo-europeiskt orienterat. Till exempel är majoriteten av vokabulären rumänska. Människor i mer än 120 länder är kunniga i språket. De träffas regelbundet på klubbar och internationella konferenser. Lär dig esperanto och hitta nya vänner!

Lär dig esperanto för nybörjare med book2 med "50 språk"

Lär dig esperanto för nybörjare är en av mer än 50 språkkurser som vi erbjuder. book2 är ett effektivt sätt att lära sig esperanto. Allt vårt material är tillgängligt både online och som iPhone- och Androidappar. Du kan framgångsrikt lära dig esperanto på egen hand genom att använda denna kurs! Lektionerna är tydligt strukturerade och kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål. Lär dig det nya språket snabbt genom att använda de 100 teman som finns i lektionerna. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. De gör det lättare att lära sig uttalet. Även nybörjare kan lära sig esperanto effektivt med de praktiska meningarna i book2.

Först kommer du att lära dig grunderna i språket. Provdialoger kommer att hjälpa dig att tala det främmande språket. Tidigare kunskap är inte nödvändig. Även avancerad inlärning kan fräschas upp och förstärkas. Du kommer att lära dig frekvent använda meningar och kan använda dem omedelbart. Du kommer att kunna kommunicera i många situationer. Använd pauser eller pendeltid för att lära dig esperanto under ett fåtal minuter. Du kan lära dig när du reser och när du är hemma. Du är på gång och kan lära dig esperanto var som helst.

Lär dig esperanto med Android- och iPhoneappen "50 språk"

"50 språk" Android- eller iPhoneappen är idealisk för dem som vill lära sig offline. Appen är tillgänglig för Android phones och tablets såväl som för iPhones och iPads. Apparna inkluderar 30 gratislektioner från book2 esperanto:s läroplan. Alla tester och spel är inkluderade i appen. MP3-audofilerna i book2 är en del av vår esperanto språkkurs. Ladda ner alla ljudfiler gratis som MP3-filer.

Lär dig esperanto - snabbt och gratis i book2 med "50 språk"!Också tillgängliga: afrikaansalbanskaarabiskaarmeniskabengalibosniskabulgariskadanskaengelska UKengelska USesperantoestniskafinskafranskageorgiskagrekiskahebreiskahindiindonesiskaitalienskajapanskakannadakatalanskakinesiskakoreanskakroatiskalettiskalitauiskamakedoniskamarathinederländskanorskapersiskapolskaportugisiska BRportugisiska PTpunjabirumänskaryskaserbiskaslovakiskaslovenskaspanskatamilteluguthailändskatigrinjatjeckiskaturkiskatyskaukrainskaungerskaurduvietnamesiskavitryska

Impressum