Afrikaans, lär dig, främmande språk, nybörjare, online, gratis, svenska, språkkurs. iPhone App Android App

Lär dig afrikaans online - gratis genom att använda book2

Lär dig snabbt och lätt med språkkursen afrikaans med "50 språk"

Afrikaans är ett av elva oficiella språk i Sydafrika. Det var boernas språk. De bosatte sig i Afrika under kolonisationen. Dess ursprung kan spåras tillbaka till 1600-talets Holland. Därför hör det till den västgermanska språkfamiljen. Språket har naturligtvis förändrats med tiden. Afrikaans grammatik är enklare än holländskans idag. Det innehåller också många element som lånades från engelskan. Detta beror på att britterna också hade kolonier i regionen. Men afrikaans förstås inte bara i Sydafrika.

Det talas även i Namibia, Zimbabwe och Botswana. Man uppskattar att totalt mer än 20 miljoner människor förstår afrikaans. Det är modersmål för 7 miljoner människor bara i Sydafrika. Ännu fler människor talar afrikaans som sitt andra eller tredje språk. En person kan lätt klara sig i många regioner i Afrika med afrikaans. Därför är det värt att lära sig detta relativt enkla språk!

Lär dig afrikaans för nybörjare med book2 med "50 språk"

Lär dig afrikaans för nybörjare är en av mer än 50 språkkurser som vi erbjuder. book2 är ett effektivt sätt att lära sig afrikaans. Allt vårt material är tillgängligt både online och som iPhone- och Androidappar. Du kan framgångsrikt lära dig afrikaans på egen hand genom att använda denna kurs! Lektionerna är tydligt strukturerade och kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål. Lär dig det nya språket snabbt genom att använda de 100 teman som finns i lektionerna. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. De gör det lättare att lära sig uttalet. Även nybörjare kan lära sig afrikaans effektivt med de praktiska meningarna i book2.

Först kommer du att lära dig grunderna i språket. Provdialoger kommer att hjälpa dig att tala det främmande språket. Tidigare kunskap är inte nödvändig. Även avancerad inlärning kan fräschas upp och förstärkas. Du kommer att lära dig frekvent använda meningar och kan använda dem omedelbart. Du kommer att kunna kommunicera i många situationer. Använd pauser eller pendeltid för att lära dig afrikaans under ett fåtal minuter. Du kan lära dig när du reser och när du är hemma. Du är på gång och kan lära dig afrikaans var som helst.

Lär dig afrikaans med Android- och iPhoneappen "50 språk"

"50 språk" Android- eller iPhoneappen är idealisk för dem som vill lära sig offline. Appen är tillgänglig för Android phones och tablets såväl som för iPhones och iPads. Apparna inkluderar 30 gratislektioner från book2 afrikaans:s läroplan. Alla tester och spel är inkluderade i appen. MP3-audofilerna i book2 är en del av vår afrikaans språkkurs. Ladda ner alla ljudfiler gratis som MP3-filer.

Lär dig afrikaans - snabbt och gratis i book2 med "50 språk"!Också tillgängliga: afrikaansalbanskaarabiskaarmeniskabengalibosniskabulgariskadanskaengelska UKengelska USesperantoestniskafinskafranskageorgiskagrekiskahebreiskahindiindonesiskaitalienskajapanskakannadakatalanskakinesiskakoreanskakroatiskalettiskalitauiskamakedoniskamarathinederländskanorskapersiskapolskaportugisiska BRportugisiska PTpunjabirumänskaryskaserbiskaslovakiskaslovenskaspanskatamilteluguthailändskatigrinjatjeckiskaturkiskatyskaukrainskaungerskaurduvietnamesiskavitryska

Impressum