People - Njerëzit


Mosha
age


Halla
aunt


Foshnja
baby


Dadoja
babysitter


Djali
boy


Vëllai
brother


Fëmija
child


Çifti
couple


Vajza
daughter


Divorci
divorce


Embrioni
embryo


Fejesa
engagement


Familja e gjerë
extended family


Familja
family


Flirti
flirt


Zotëriu
gentleman


Vajza
girl


Shoqja
girlfriend


Mbesa
granddaughter


Gjyshi
grandfather


Gjyshja
grandma


Gjyshja
grandmother


Gjyshërit
grandparents


Nipi
grandson


Dhëndrri
groom


Grupi
group


Ndihmësi
helper


I mitur
infant


Zonja
lady


Propozim martese
marriage proposal


Martesa
matrimony


Nëna
mother


Dremitja
nap


Fqinji
neighbor


Të porsamartuarit
newlyweds


Çifti
couple


Prindërit
parents


Partneri
partner


Ahengu
party


Njerëzit
people


Propozimi
bride


Radha
queue


Pritja
reception


Takimi
rendezvous


Vëllai dhe motra
siblings


Motra
sister


I biri
son


Binjaku
twin


Xhaxhai
uncle


Dasma
wedding


Rinia
youth