Engleză, învață, limbă străină, începător, online, gratuit, română, curs de limbă iPhone App Android App

Învață engleză online - gratuit, utilizând book2

Învață repede și ușor cu cursul de limbi engleză cu „50 de limbi”

Engleza britanică este forma limbii engleze vorbită în Marea Britanie. Face parte din limbile vest-germanice. Este limba nativă a circa 60 de milioane de oameni. Deviază de engleza americană doar în câteva aspecte. Engleza este considerată o limbă pluricentrică. Aceasta înseamnă că este o limbă care are multiple forme standard. Diferența se referă la pronunție, vocabular și ortografie, de exemplu. Engleza britanică are multe dialecte care diferă, în unele cazuri, foarte mult. Pentru mult timp vorbitorii de dialecte au fost considerați needucați și nu și-au putut găsi un loc de muncă. Astăzi lucrurile sunt diferite, deși dialectele joacă încă un rol în Marea Britanie.

Engleza britanică a fost mult influențată de franceză. Aceasta datează din timpul cuceririlor normande din 1066. În schimb, Marea Britanie și-a făcut cunoscută limba pe multe continente, prin coloniile administrate. Astfel, Engleza a devenit una din cele mai importante limbi din lume, în doar câteva secole. Învățați engleza, dar originalul, vă rugăm!

Învață engleză pentru începători utilizând book2 cu „50 de limbi”

Învață engleză pentru începători este unul din cele 50 de cursuri de limbă pe care le oferim. Book 2 este un sistem eficient de a învăța engleză. Toate materialele noastre sunt disponibile atât online cât și ca aplicație iPhone sau Android. Puteți învăța cu succes engleză, în propriul dvs. mod, utilizând acest curs! Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți scopurile. Învățați noi limbi rapid, utilizând cele 100 de teme ale acestor lecții. Fișierele MP3 din lecții sunt vorbite de vorbitori nativi. Asta vă va ajuta să învățați pronunția. Orice începător poate învăța engleză eficient cu propozițiile practice din book2.

Mai întâi veți învăța elementele de bază ale limbii. Dialogurile exemplu vă vor ajuta să vorbiți limba. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare. Chiar și cei avansați în învățarea acestei limbi au de câștigat, prin reîmprospătarea cunoștințelor. Veți învăța propoziții utilizate frecvent și pe puteți utiliza imediat. Veți putea comunica în multe situații. Puteți face o pauză oricând pentru a mai învăța un pic de engleză. Veți putea învăța când călătoriți sau acasă. Chiar și când vă aflați la drum, oriunde, puteți studia engleză în continuare.

Învățați engleză cu aplicația Android și iPhone „50 de limbi”

Aplicația Android și iPhone „50 de limbi” este ideală pentru cei care doresc să învețe offline. Aplicația este disponibilă pentru telefoane și tablete Android dar și pentru iPhone sau Ipad. Aplicația include 30 de lecții gratuite din curriculum pentru engleză al book2. Toate testele și jocurile sunt incluse în aplicație. Fișierele MP3 audio ale book2 sunt parte din cursul de limbă engleză. Descarcă toate fișierele gratuit, ca fișiere MP3.

Suportul de curs - engleză pentru începători

Dacă preferați să învățați engleză utilizând materiale printate, puteți cumpăra cartea „Engleză pentru începători” a book2. Puteți cumpăra această carte în orice librărie sau online, pe Amazon.

Învățați engleză - repede și gratuit cu book2 „50 de limbi”Disponibil, de asemenea: afrikaansalbanezăarabăarmeanăbengalezăbielorusăbosniacăbulgarăcatalanăcehăchinezăcoreeanăcroatădanezăebraicăengleză UKengleză USesperantoestonăfinlandezăfrancezăgeorgianăgermanăgreacăhindiindonezianăitalianăjaponezăkannadaletonălituanianămacedoneanămaghiarămarathinorvegianăolandezăpersanăpolonezăportugheză BRportugheză PTpunjabărusăsârbăslovacăslovenăspaniolăsuedezătamilăteluguthailandezătigrinyaturcăucraineanăurduvietnameză

Impressum