Португалски, да научим, чужд език, начинаещи, онлайн, безплатно, български, езиков курс iPhone App Android App

Да научим португалски онлайн - безплатно с book2

Да научим бързо и лесно португалски с езиковия курс на "50 languages"

Португалският принадлежи към романските езици. Той е тясно свързан с испанския и каталонския. Развил се е от простонародния латински език на римските войници. За около 10 милиона души европейският португалски е майчин език. Но е и един от основните езици в света ... Това се дължи на миналото на Португалия като колониална сила. През 15. и 16. век мореплавателите пренесли езика си и на други континенти. В някои части на Африка и Азия и днес се говори португалски. В езиково отношение съответните страни са ориентирани в голяма степен към европейския модел. В Бразилия това е различно.

Говоримият там език има някои особености и се счита за самостоятелна разновидност. Въпреки това португалците и бразилците по принцип общуват добре. Общо повече от 240 милиона души по света говорят португалски. Освен това съществуват около 20 креолски езика, възникнали на основата на португалския. Днес португалският е един от световните езици.

Португалски за начинаещи с book2 на "50 languages"

Португалски за начинаещи е само един от над 50 езикови пакета, които предлагаме. book2 е ефективният път за изучаване на португалски. Всички наши учебни материали са на разположение както онлайн, така и като приложение за iPhone и Android. Чрез този курс можете успешно да научите самостоятелно португалски! Уроците са ясно структурирани и надеждно Ви водят към целта. В 100 тематично структурирани урока новият език се научава бързо. MP3 аудио файловете към уроците са озвучени от носители на езика. Това улеснява по-доброто усвояване на произношението. Дори начинаещите могат ефективно за научат португалски с book2 чрез фрази от практиката.

Първо се запознавате с основните структури в езика. Диалози по модел Ви помагат да се изразявате на чуждия език. Не са необходими предварителни познания. Напредналите също могат за преговарят и затвърждават наученото. Защото се учат само правилни, често употребими фрази и те могат да се използват веднага. Вие ще можете да общувате езиково правилно в ежедневни ситуации. Използвайте обедната почивка или престоя при пътуване, за да учите няколко минути португалски. Вие учите в движение както у дома. Вие оставате мобилен и португалски е винаги с Вас.

Да научим португалски с приложението за Android и iPhone "50 languages"

Приложението "50 languages" за Android или iPhone е идеалният спътник за всички, които искат да учат португалски и офлайн. Приложението е на разположение както за Android телефон и таблет, така и за iPhone или iPad. Приложенията включват 30 безплатни уроци от програмата book2 португалски. В приложението са включени тестове и образователни игри. MP3 аудио файловете на book2 са част от нашия езиков курс по португалски. Всички аудио файлове са на разположение за безплатно MP3 изтегляне.

Да научим португалски - бързо и безплатно с book2 на "50 languages"На разположение са също: албанскианглийски UKанглийски USарабскиарменскиафрикаансбелорускибенгалскибосненскивиетнамскигрузинскигръцкидатскиесперантоестонскиивритиндонезийскииспанскииталианскиканадакаталонскикитайскикорейскилатвийскилитовскимакедонскимаратхинемскинорвежкипанджабскиперсийскиполскипортугалски BRпортугалски PTрумънскирускисловашкисловенскисръбскитайландскитамилскителугутигринятурскиукраинскиунгарскиурдуфинскифренскихиндихоландскихърватскичешкишведскияпонски

Impressum