Маратхи, да научим, чужд език, начинаещи, онлайн, безплатно, български, езиков курс iPhone App Android App

Да научим маратхи онлайн - безплатно с book2

Да научим бързо и лесно маратхи с езиковия курс на "50 languages"

Маратхи принадлежи към индоиранските езици. Говори се в Западна и Централна Индия. За повече от 70 милиона души маратхи е майчин език. С това той се спада към 20-те най-говорими езика в света. Маратхи се пише със същата азбука, която се използва и за хинди. В тази буквена азбука всеки писмен знак представлява точно един звук. Съществуват 12 гласни и 36 съгласни. Числата са сравнително сложни. От 1 до 100 за всяко число има отделна дума. Ето защо всяко число се учи отделно.

Маратхи се разделя на 42 различни диалекта. Всички те разказват много за развитието на езика. Друга характерна черта на маратхи е неговата дълга литературна традиция. Съществуват текстове, които са над 1000 години. Който се интересува от историята на Индия, трябва да се занимава с маратхи!

Маратхи за начинаещи с book2 на "50 languages"

Маратхи за начинаещи е само един от над 50 езикови пакета, които предлагаме. book2 е ефективният път за изучаване на маратхи. Всички наши учебни материали са на разположение както онлайн, така и като приложение за iPhone и Android. Чрез този курс можете успешно да научите самостоятелно маратхи! Уроците са ясно структурирани и надеждно Ви водят към целта. В 100 тематично структурирани урока новият език се научава бързо. MP3 аудио файловете към уроците са озвучени от носители на езика. Това улеснява по-доброто усвояване на произношението. Дори начинаещите могат ефективно за научат маратхи с book2 чрез фрази от практиката.

Първо се запознавате с основните структури в езика. Диалози по модел Ви помагат да се изразявате на чуждия език. Не са необходими предварителни познания. Напредналите също могат за преговарят и затвърждават наученото. Защото се учат само правилни, често употребими фрази и те могат да се използват веднага. Вие ще можете да общувате езиково правилно в ежедневни ситуации. Използвайте обедната почивка или престоя при пътуване, за да учите няколко минути маратхи. Вие учите в движение както у дома. Вие оставате мобилен и маратхи е винаги с Вас.

Да научим маратхи с приложението за Android и iPhone "50 languages"

Приложението "50 languages" за Android или iPhone е идеалният спътник за всички, които искат да учат маратхи и офлайн. Приложението е на разположение както за Android телефон и таблет, така и за iPhone или iPad. Приложенията включват 30 безплатни уроци от програмата book2 маратхи. В приложението са включени тестове и образователни игри. MP3 аудио файловете на book2 са част от нашия езиков курс по маратхи. Всички аудио файлове са на разположение за безплатно MP3 изтегляне.

Да научим маратхи - бързо и безплатно с book2 на "50 languages"



На разположение са също: албанскианглийски UKанглийски USарабскиарменскиафрикаансбелорускибенгалскибосненскивиетнамскигрузинскигръцкидатскиесперантоестонскиивритиндонезийскииспанскииталианскиканадакаталонскикитайскикорейскилатвийскилитовскимакедонскимаратхинемскинорвежкипанджабскиперсийскиполскипортугалски BRпортугалски PTрумънскирускисловашкисловенскисръбскитайландскитамилскителугутигринятурскиукраинскиунгарскиурдуфинскифренскихиндихоландскихърватскичешкишведскияпонски

Impressum