Чешки, да научим, чужд език, начинаещи, онлайн, безплатно, български, езиков курс iPhone App Android App

Да научим чешки онлайн - безплатно с book2

Да научим бързо и лесно чешки с езиковия курс на "50 languages"

Чешкият е майчин език на около 12 милиона души. Той принадлежи към западнославянските езици. Чешкият и словашкият са много сходни. Това се дължи на общата история на двата народа. Въпреки това езиците се различават в някои отношения. Младите чехи и словаци понякога трудно се разбират помежду си. Но има и хора, които използват смесен език. Говоримият чешки се различава значително от писмения. Би могло да се каже, че книжовният чешки съществува предимно в писмената форма. Устно той се използва само при официални поводи или в медиите.

Това строго разделение е важна особеност на чешкия език. Граматиката на чешкия не е лесна. Съществуват например седем падежа и четири рода. Въпреки това ученето доставя удоволствие. Откриват се толкова много нови неща.

Чешки за начинаещи с book2 на "50 languages"

Чешки за начинаещи е само един от над 50 езикови пакета, които предлагаме. book2 е ефективният път за изучаване на чешки. Всички наши учебни материали са на разположение както онлайн, така и като приложение за iPhone и Android. Чрез този курс можете успешно да научите самостоятелно чешки! Уроците са ясно структурирани и надеждно Ви водят към целта. В 100 тематично структурирани урока новият език се научава бързо. MP3 аудио файловете към уроците са озвучени от носители на езика. Това улеснява по-доброто усвояване на произношението. Дори начинаещите могат ефективно за научат чешки с book2 чрез фрази от практиката.

Първо се запознавате с основните структури в езика. Диалози по модел Ви помагат да се изразявате на чуждия език. Не са необходими предварителни познания. Напредналите също могат за преговарят и затвърждават наученото. Защото се учат само правилни, често употребими фрази и те могат да се използват веднага. Вие ще можете да общувате езиково правилно в ежедневни ситуации. Използвайте обедната почивка или престоя при пътуване, за да учите няколко минути чешки. Вие учите в движение както у дома. Вие оставате мобилен и чешки е винаги с Вас.

Да научим чешки с приложението за Android и iPhone "50 languages"

Приложението "50 languages" за Android или iPhone е идеалният спътник за всички, които искат да учат чешки и офлайн. Приложението е на разположение както за Android телефон и таблет, така и за iPhone или iPad. Приложенията включват 30 безплатни уроци от програмата book2 чешки. В приложението са включени тестове и образователни игри. MP3 аудио файловете на book2 са част от нашия езиков курс по чешки. Всички аудио файлове са на разположение за безплатно MP3 изтегляне.

Да научим чешки - бързо и безплатно с book2 на "50 languages"На разположение са също: албанскианглийски UKанглийски USарабскиарменскиафрикаансбелорускибенгалскибосненскивиетнамскигрузинскигръцкидатскиесперантоестонскиивритиндонезийскииспанскииталианскиканадакаталонскикитайскикорейскилатвийскилитовскимакедонскимаратхинемскинорвежкипанджабскиперсийскиполскипортугалски BRпортугалски PTрумънскирускисловашкисловенскисръбскитайландскитамилскителугутигринятурскиукраинскиунгарскиурдуфинскифренскихиндихоландскихърватскичешкишведскияпонски

Impressum