Бенгалски, да научим, чужд език, начинаещи, онлайн, безплатно, български, езиков курс iPhone App Android App

Да научим бенгалски онлайн - безплатно с book2

Да научим бързо и лесно бенгалски с езиковия курс на "50 languages"

Бенгалският принадлежи към индоирански езици. За около 220 милиона души той е майчин език. Повече от 140 милиона от тях живеят в Бангладеш. Освен това го използват и около 75 милиона души в Индия. Други групи населяват Малайзия, Непал и Саудитска Арабия. С това бенгалският е един от най-разпространените езици в света. Езикът има собствена писменост. За числата съществуват отделни знаци. Но в днешно време основно се използват арабските цифри. Словоредът в бенгалския следва установени правила.

На първо място е подлогът, след това допълнението и накрая глаголът. Граматичен род не съществува. Дори съществителните и прилагателните имена се променят слабо. Това е добре за всички, които искат да изучават този важен език. А би трябвало да го направят много хора!

Бенгалски за начинаещи с book2 на "50 languages"

Бенгалски за начинаещи е само един от над 50 езикови пакета, които предлагаме. book2 е ефективният път за изучаване на бенгалски. Всички наши учебни материали са на разположение както онлайн, така и като приложение за iPhone и Android. Чрез този курс можете успешно да научите самостоятелно бенгалски! Уроците са ясно структурирани и надеждно Ви водят към целта. В 100 тематично структурирани урока новият език се научава бързо. MP3 аудио файловете към уроците са озвучени от носители на езика. Това улеснява по-доброто усвояване на произношението. Дори начинаещите могат ефективно за научат бенгалски с book2 чрез фрази от практиката.

Първо се запознавате с основните структури в езика. Диалози по модел Ви помагат да се изразявате на чуждия език. Не са необходими предварителни познания. Напредналите също могат за преговарят и затвърждават наученото. Защото се учат само правилни, често употребими фрази и те могат да се използват веднага. Вие ще можете да общувате езиково правилно в ежедневни ситуации. Използвайте обедната почивка или престоя при пътуване, за да учите няколко минути бенгалски. Вие учите в движение както у дома. Вие оставате мобилен и бенгалски е винаги с Вас.

Да научим бенгалски с приложението за Android и iPhone "50 languages"

Приложението "50 languages" за Android или iPhone е идеалният спътник за всички, които искат да учат бенгалски и офлайн. Приложението е на разположение както за Android телефон и таблет, така и за iPhone или iPad. Приложенията включват 30 безплатни уроци от програмата book2 бенгалски. В приложението са включени тестове и образователни игри. MP3 аудио файловете на book2 са част от нашия езиков курс по бенгалски. Всички аудио файлове са на разположение за безплатно MP3 изтегляне.

Да научим бенгалски - бързо и безплатно с book2 на "50 languages"На разположение са също: албанскианглийски UKанглийски USарабскиарменскиафрикаансбелорускибенгалскибосненскивиетнамскигрузинскигръцкидатскиесперантоестонскиивритиндонезийскииспанскииталианскиканадакаталонскикитайскикорейскилатвийскилитовскимакедонскимаратхинемскинорвежкипанджабскиперсийскиполскипортугалски BRпортугалски PTрумънскирускисловашкисловенскисръбскитайландскитамилскителугутигринятурскиукраинскиунгарскиурдуфинскифренскихиндихоландскихърватскичешкишведскияпонски

Impressum